Címke: kiképzés
Hirdetés
MTI 2024.05.27.

Megvan az egy a 240 jelentkezőből: ő lesz a következő magyar űrhajós

A szakértői bizottság végleges döntése alapján Kapu Tibor lehet az az ember, akit Magyarország hosszú évtizedek után ismét a világűrbe küld, míg a tartalék űrhajós Cserényi Gyula lesz. Ők ketten fogják elvégezni a kiképzés utolsó fázisát – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfő reggel.

Győr+ 2024.01.14.

Januári Egységes Alapkiképzés Győrben

A Magyar Honvédség Klempa Kálmán 7. Területvédelmi Ezred, 19. Területvédelmi Zászlóalj tájékoztatja a lakosságot, hogy Egységes Alapkiképzést hajt végre, melynek során fokozott hanghatásra kell számítani az alábbiak szerint.

Győr+ 2023.12.05.

Decemberi Egységes Alapkiképzés Győrben

A Magyar Honvédség Klempa Kálmán 7. Területvédelmi Ezred 19. Területvédelmi Zászlóalj tájékoztatja a lakosságot, hogy Egységes Alapkiképzést hajt végre, melynek során fokozott hanghatásra kell számítani az alábbiak szerint.

Földvári Gabriella 2023.10.04.

Csúzli vakvezető lesz

Egy vakvezető kutya a szabadságot jelenti azoknak, akik nehezen tudnak kimozdulni és eligazodni a közlekedésben. Az ebek kiképzése több millió forintba kerül. Ezért indított akciót a Győri Lions Alapítvány a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány számára.

Győr+ 2023.04.21.

Győr rendezi a német juhászkutya-világbajnokságot

Októberben a győri Alcufer stadion ad otthont a német juhászkutya-világbajnokságnak. A honi selejtezőt most hétvégén tartják, szintén Gyirmóton. A versenyre 31 kutyavezető nevezett, akik a legmagasabb szinten mérik össze tudásukat.

Győr+ 2022.03.08.

Közös magyar-amerikai gyakorlat a Bakonyban

Ahogyan minden évben, úgy idén is számos hazai és nemzetközi gyakorlat zajlik Magyarországon, amelyről már korábban is beszámolt a honvédelmi tárca.

Győr+ 2022.02.08.

Szolgálati kutyákat keres, és választ ki a rendőrség

Február 23-án, 9 és 12 óra között a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Dunakeszi telephelyén (2120 Dunakeszi, Repülőtéri utca 3.) várják felvezetésre azokat a minimum 12 hónapos juhászkutyákat (elsősorban német juhász és belga juhász, malinois rövid szőrű változatát) vagy az említett kutyák fajtakeverékeit.

Hirdetés