Címke: kijárási korlátozás
Hirdetés
Győr+ 2021.11.19.

Hétfőtől teljes kijárási tilalom Ausztriában

Pénteken délelőtt sajtótájékoztatót tartott Alexander Schallenberg osztrák kancellár és Wolfgang Mückstein egészségügyi miniszter, amelyen bejelentették: hétfőtől tíz napra lezárják az országot.

Győr+ 2021.03.05.

Milyen üzletek maradnak nyitva hétfőtől?

A kormány kihirdette „a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló kormányrendeletet”, amit március 8-tól kell alkalmazni.

MTI 2020.12.10.

Felfüggesztik a vásárlási idősávot?

Novák Katalin tárca nélküli miniszter egyeztetett az Idősek Tanácsával, és javasolni fogja Orbán Viktornak: függesszék fel az idősávot.

Győr+ 2020.12.07.

Január 11-ig maradnak a korlátozások

Az operatív törzs meghosszabbítja a kijárási tilalmat. Egész Európa küzd a járvánnyal, ezért nem oldhatják fel a szigorú intézkedéseket.

MTI 2020.12.02.

Minden munkahelyen kötelező lett a maszk Németországban

Az országban már 1 millió feletti a fertőzöttek száma, mára 388 ember veszítette életét a vírussal szemben. Egy régióban nem szigorítottak csak a szabályokon, a szakemberek szerint még nem tetőzött a járvány.

Sándor Szigeti 2020.11.20.

Több győri jelzőlámpa kikapcsolását előbbre hozták

Sok helyütt már este fél kilenctől átváltanak a jelzőlámpák sárgán villogó üzemmódra. A cél, hogy az esti kijárási korlátozás idején az autós forgalom ne álljon fölöslegesen a tilos jelzéseknél.

Hirdetés