Címke: Kifutón túl
Hirdetés
Németh Boglárka 2024.05.07.

Születésnapi premierrel érkezik a Kifutón túl!

2022-ben indult útjára a Xantus János Állatkert és a Győr Plusz Média közös produkciója, a Kifutón túl. A szülinapos adás május 7-én, kedden 20:25 perckor érkezik a Győr Plusz Televízió képernyőjére, ezúttal is érdemes lesz odakapcsolni!

Németh Boglárka 2024.03.05.

Kis kígyók, nőnap és kutyatréning a kifutón túl legújabb adásában

A Kifutón túl legújabb adásában az állatkert legkisebb királypitonjai mutatkoztak be. Majd nőnap alkalmából számos érdekességekre derült fény az állatkert azon lakóinak körében, ahol szó szerint nőuralom van. Végül a gyepmesterei telepen zajló, nevelői, tréneri munka miértjeire és szükségességére is választ kaptunk.

Németh Boglárka 2024.03.05.

Kifutón túl – az első tavaszi adás!

Március 5-én, kedden este 20:25-kor ismét Kifutón túl premier a Győr+ Televízióban. Ezúttal is érdemes lesz a távirányítóval ide kapcsolni, ugyanis az első tavaszi adásban a győri állatkert legkisebb kígyóit és nevelkedésüket is nyomon követhetik.

Németh Boglárka 2024.02.06.

Ma este is Kifutón túl!

Február 6-án, kedden 20:25 perckor újabb epizóddal érkezik a Kifutón túl. Az év második, állatkerti kalandokat bemutató magazinműsorában ismét sok érdekességet láthatnak.

Németh Boglárka 2023.12.12.

Kifutón túl – A gyepmesteri telep

A Kifutón túl legújabb adásában az állatkerthez tartozó Gyepmesteri telep működését követhettük végig, majd az ott élő kutyákat is megismerhettük.

Németh Boglárka 2023.11.07.

Halloweeni kalandok a Kifutón túlban

A Kifutón túl legújabb adásában az állatkert átállását követhettük végig a téli üzemmódra, majd egy igazán tartalmas, négynapos halloween-on is részt vettünk!

Hirdetés