Címke: kerékpárjelölés
Hirdetés
Győr+ 2024.04.30.

Van bringája? Megjelölné? Most újra itt a lehetőség!

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, amely - a Győr Vármegyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően - a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

Győr+ 2023.09.20.

Biztonságban a bringánk!

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, amely – a Győr Vármegyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően – a győri kerékpár-tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

Zombai-Kovács Ákos 2023.06.24.

Szombaton is népszerű volt a bringajelölés

A Győri Rendőrkapitányság udvarára várták szombaton azokat a kerékpár tulajdonosokat, aki szerettek volna élni a lehetőséggel. A rendőrség ezúttal is az önkormányzat támogatásával hirdette meg a programot, melyre közel 100-an érkeztek, reggel 9-től egészen 13 óráig.

Győr+ 2022.09.12.

Folytatódik a bringák jelölése Győrben

A Győri Rendőrkapitányság ismét meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, mely Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

Hirdetés