Hirdetés
Címke: kerékpár
Hirdetés
Gáspár Judit 2020.07.21.

Amit tudnod kell, ha kerékpárra ülsz

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt a Győrben kerékpározók száma, köszönhetően a szép, nyári időnek is, amelyben egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy felüljenek szeretett kétkerekűjükre.

Havassy Anna Katalin 2020.07.19.

Tolva, nem tekerve!

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, ideiglenesen augusztus 31-ig korlátozták a kerékpáros forgalmat a Jedlik utcának az Apáca utca és Széchenyi tér közötti szakaszán, valamint a Dr. Kovács Pál utcában, reggel 9 és este 8 óra között. Utánajártunk, vajon mennyire tartják be az emberek az új szabályokat.

Némedi-Tóth Zsófia 2020.07.14.

Ismét regisztrálhatjuk a kerékpárunkat

A Győri Rendőrkapitányság ismét meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, mely Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően a győri kerékpár tulajdonosok számára ingyenes.

Police.hu 2020.06.16.

Ismét lesz kerékpár-regisztráció!

A Győri Rendőrkapitányság ismét meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, mely Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően a győri kerékpár tulajdonosok számára ingyenes.

Papp Zsolt 2020.05.12.

Megújult a kerékpárút a Tihanyi Árpád úton

A korábbi évek felújításai után az idén a Földes Gábor út és Szigethy Attila úti szervizút, valamint az Ifjúság körút és Adyvárosi tó közötti szakaszok újultak meg a Tihanyi Árpád úton a páratlan házszámozású oldalon...

MTI 2020.05.11.

Először választották meg az év kerékpárútját

Az idén első alkalommal meghirdetett, Az év kerékpárútja pályázaton a szervezők a lakosság által beküldött magyarországi kerékpárutakról készült fotókat bocsátották szavazásra a Közlekedési kultúra napja facebook-oldalán, ahol a legtöbb szavazatot a Tatabánya-Tata szakasz kapta - közölte az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ.

Sándor Szigeti 2020.04.17.

650 milliós fejlesztés a térségben

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség konzorciumvezetésével átfogó fejlesztési csomag valósul meg a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai térség területén a kerékpáros turizmus erősítésére. Az elsősorban szolgáltatásfejlesztési beruházásokat magába foglaló munkálatok célja a térség turisztikai élménykínálatának bővítése és ezáltal a turizmus élénkítése.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat