Címke: kerékpár
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.09.22.

Lángos és frissítő a munkába tekerőknek

Több száz adag frissen sült lángos, péksütemény, alma és frissítő talált gazdára péntek reggel az úgynevezett Bringás Reggelin, amit ezúttal is a Mobilitási Hét keretében rendeztek meg Győrben. Néhány óra alatt több mint ezer kerékpáros reggelizett a Dunakapu téren, ahol élő zene is szórakoztatta a munkába vagy iskolába tekerőket.

Győr+ 2023.09.21.

Őszi bicajosünnep Győrben

Idén tavasszal óriási sikere volt a sokadik győri Bringás Reggelinek. A szervezők azt ígérik, hogy a pénteki folytatás is jó hangulatú, sok finomságot tartogató, élőzenés, igazi bicajos ünnep lesz. A közelgő eseményről Tömböly Tamást, a Magyar Kerékpárosklub Győri Területi Szervezetének vezetőjét, az esemény főszervezőjét kérdeztük.

Győr+ 2023.09.20.

Biztonságban a bringánk!

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, amely – a Győr Vármegyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően – a győri kerékpár-tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

Győr+ 2023.09.15.

Díjmentes a kerékpár vasúti szállítása az Európai Mobilitási Héten

Szeptember 16. és 22. között az Európai Mobilitási Hét keretében a MÁV-START és a GYSEV járatain utazók kerékpárjukat díjmentesen szállíthatják. Szeptember 22-én, az Autómentes Napon pedig a MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV helyközi járataira 990 forintért megváltható "Autómentes napijeggyel" lehet utazni, az ország bármely területére korlátlanul.

Győr+ 2023.08.16.

Ismét lesz bringajelölés Győrben

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőrkapitányság ismét bringa-jelölést szervez városunkban. A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése - a győri önkormányzat támogatásának köszönhetően - a győri kerékpár-tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

Győr+ 2023.08.14.

Fantasztikus siker: Vas Kata Blanka világbajnoki aranyérmes

Az országúti kerékpáros világbajnokságok történetében először született magyar aranyérem. Vas Kata Blanka azt emelte ki az országúti mezőnyversenyben megszerzett U23-as aranyérme után, hogy a jövőre nézve nagy motivációt jelent számára, hogy korosztályában győzött a glasgow-i kerékpáros világbajnokságon.

Győr+ 2023.08.11.

Továbbra is a kedvencek között a Balaton

Évről évre egyre többen használják ki a Balaton turisztikai térség programlehetőségeit, már nem csak a strandolásé a főszerep. Közel száz múzeum, kiállítóhely és látogatóközpont mellett több kalandpark, valamint kerékpáros központ közül válogathatnak azok, akik fürdőzés helyett más kikapcsolódási lehetőséget keresnek a Balatonnál. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően Magyarország első számú kerékpárosturisztikai desztinációjává vált, a BAHART személyhajókra idén már 16%-kal több kerékpárjegyet értékesítettek. Míg a balatoni hajók is teljes kapacitással közlekednek, a kompok forgalma hamarosan eléri az 1 millió utast.

Hirdetés