Címke: Katolikus Karitász
Hirdetés
Győr+ 2023.04.29.

Pápalátogatás: élménybeszámolók a Győri Egyházmegyéből jelenlévőktől

Ferenc pápa ma rászorulókkal, menekültekkel és a karitatív szervezetek munkatársaival és önkénteseivel találkozott a budapesti Árpád-házi Szent Erzsébet-templomban. Szent Péter utódát Spányi Antal székesfehérvári megyéspüspök, a Katolikus Karitász igazgatója köszöntötte. Alig egy órával az eseményt követően a Győri Egyházmegyéből érkezett zarándokokat kérdeztünk a Szentatyával való találkozóról.

Kárpát Zsolt 2022.12.05.

Egymillió csillag a szegényekért

15. alkalommal szervezi meg az Egymillió csillag a szegényekért szolidaritási akciót idehaza a Katolikus Karitász. Az egy hétig tartó rendezvénysorozaton a segélyszervezet a legszegényebbekre szeretné felhívni a figyelmet, a közelgő ünnepek előtt.

J. Kovács Andrea 2022.03.11.

Közösen segít a Büchl és a Karitász

Az ingolstadti székhelyű Büchl-csoport, illetve magyarországi leányvállalata, a győri Büchl Hungária Kft. jelentős tárgyi és pénzadománnyal segíti az ukrajnai háború elől menekülőket. "A Győri Egyházmegyei Karitásszal meglévő partneri kapcsolat révén, szervezetünk közreműködésével jutott el a segítség a rászorulókhoz" - tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs, a Karitász sajtóreferense.

Hirdetés