Címke: karitász
Hirdetés
Fotó és szöveg: J. Kovács Andrea 2023.12.18.

Gyerekek karácsonya a Karitásznál

Gyerekek karácsonyára hívta az általa támogatott családok apróságait a Győri Egyházmegyei Karitász. Az ünnepi alkalomra ellátogatott dr. Veres András megyéspüspök is.

Győr+ 2023.11.29.

Egymillió csillag a szegényekért

A Katolikus Karitász Tárjátok ki szíveteket! adventi rendezvénysorozatához kapcsolódva a Győri Egyházmegyei Karitász szervezésében idén december 10-én is fellobbannak a szolidaritás lángjai egyházmegyénkben. Az Egymillió csillag a szegényekért elnevezésű kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a figyelmet szegény sorban élő embertársainkra.

Győr+ 2023.11.17.

Osztozva a szolgálat örömében

Az egyházi év vége felé közeledve immár negyedik alkalommal rendezték meg a Győri Egyházmegyei Karitász önkénteseinek találkozóját a győri Brenner János Hittudományi Főiskolán. A rendezvényen csaknem 50 önkéntes vett részt.

Győr+ 2023.09.05.

A karitász nevével visszaélve loptak egy győri lakásból

A Győri Egyházmegyei Karitász információi alapján ismeretlen személyek az egyházmegye területén a „karitász” nevében egy magánlakásból a jogosult örökös tudta és beleegyezése nélkül az elhunyt hozzátartozó ingóságait eltulajdonították.

Győr+ 2023.09.04.

Játék, öröm, tanulás a karitásszal

A Győri Egyházmegyében az elmúlt években örömteli módon megnövekedett a helyi karitász-csoportok és egyházközségek által szervezett nyári napközis táborok száma.

J. Kovács Andrea 2023.08.28.

Legyen öröm az iskolakezdés! Tanszercsomaggal segített a karitász

„Legyen öröm az iskolakezdés!” címmel indított segítő programot a Katolikus Karitász. Az országos akció részeként Győrben ünnepélyes keretek között vehették át a tanszercsomagokat a támogatásban részesülő gyermekek és szüleik.

Hirdetés