Címke: kajla
Hirdetés
Győr+ 2023.10.22.

Őszi szünet: Kajlával ingyen utazhatnak a kisiskolás gyerekek

Az idei tanévben új, világoszöld útlevelet kap minden alsós diák, amivel a korábbi években már megszokottak szerint ismét díjmentesen utazhatnak a kisiskolások az őszi szünetben a MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz járatain is.

Győr+ 2023.06.15.

Kajlával idén is ingyen utazhatnak az alsósok

A töretlen népszerűségnek örvendő „Hol vagy, Kajla?” program idén nyáron is számos program lehetőséget és kedvezményt nyújt a kisiskolásoknak és családjuknak. Az iskolai szünidő alatt minden alsó tagozatos gyermek, aki rendelkezik világoskék Kajla-útlevéllel, díjmentesen utazhat a MÁV-START, a Volánbusz, a GYSEV, a BAHART és a MAHART belföldi, helyközi járatain.

Győr+ 2023.04.04.

Kajlával ingyen utazhatnak az alsós diákok a tavaszi szünetben

Csütörtökön kezdődik a tavaszi szünet, ami alatt az alsó tagozatosok ismét használhatják Kajla útlevelüket a MÁV-Volán-csoport és a GYSEV járatain. A világoskék útlevél ingyenes utazást biztosít a gyerekek számára a belföldi helyközi vonatokon és Volánbusz járatokon.

Győr+ 2022.04.10.

Kajla útlevéllel minden évszakban

Már a tavaszi szünetben is használhatják az általános iskolások Kajla útlevelüket a MÁV-Volán-csoport és a GYSEV járatain. A sárga útlevél ingyenes utazást biztosít a belföldi helyközi vonatokon és Volánbusz járatokon április 14-19-e között.

Győr+ 2021.12.19.

Utazz ingyenesen a téli szünetben is a Kajla útlevéllel!

Ismét ingyenesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok a MÁV-Volán-csoport és a GYSEV járatain. A téli szünetben, december 22. és január 2. között, minden gyermek, aki a menetjegy vásárlásakor bemutatja a sárga Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát, a díjmentes Kajla jeggyel korlátlan számban utazhat a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV belföldi helyközi járatain.

Hirdetés