Címke: jegyzet
Hirdetés
Rozmán László jegyzete 2024.03.02.

Hóvirágtündér

Kislányommal séta közben sokszor gyűjtünk kincseket, hol egy érdekes kavics, hol egy-egy szál szép virág kerül apró kezébe - Rozmán László írása.

Havassy Anna Katalin 2023.11.25.

Kóborlásaink

Havassy Anna Katalin kolléganőnk jegyzete.

Mireider Máté 2023.11.05.

A név nélküli ember

Nem mostani sztori, de minap a szerkesztőségben beszélgettünk a kollégákkal, amikor újra felmerült a nyári kálváriám. Lejáró útlevelemet szerettem volna meghosszabbíttatni, és – töredelmesen bevallom – akkor már hónapok óta lejárt személyi igazolványomat is szerettem volna egyúttal az új, „kék” fajtára cserélni.

Mireider Máté 2023.10.20.

Döntetlen Európa közepén

Visszatértünk Litvániából. Nem jártam még ennyire fent északon, úgyhogy egy ígéretes megfázás lehetősége mellett rengeteg új élménnyel tértem haza -Mireider Máté jegyzete.

Mireider Máté 2023.09.09.

Indiai nők a kamionfülkében

Olvastam egy cikket, miszerint egy hazai cég Indiából hoz női kamionsofőröket hazánkba, mi több: ez már kész tény, a hölgyek letették a megfelelő vizsgákat, a jobboldali közlekedést is megtanulták már. Szigorú feltételrendszernek kellett megfelelniük, többek között a korábban sofőrként szerzett tapasztalat is az elvárások között volt.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.01.

Örömteli iskolakezdés?

Szeptember 1 az ősz és az iskola kezdete. De, hogy mennyire zökkenőmentes? És, hogy vág neki egy elsős a nagybetűs életnek? P. Csapucha Adrienn jegyzete.

J. Kovács Andrea 2023.06.16.

…ÁCIÓ, KÁCIÓ, AKÁCIÓ, VAKÁCIÓ!

Újra itt a nyári szünet. Minden diák álma válik ma valóra, amikor az évzáró és a bizonyítványosztás után kilép az iskola kapuján. Tanulás és számonkérések helyett két és fél hónap szabadság. A végtelen lehetőségek tárháza. Vagy mégsem? J. Kovács Andrea jegyzete.

Hirdetés