Címke: Ízfaktor
Hirdetés
Hatt Róbert–Kárpát Zsolt 2025.11.30.

Ünnepi kacsamell modern köntösben

Hatt Róbert, a Gyirmót Sport és Wellness Hotel Arundo éttermének séfje az Ízfaktor konyhájában ezúttal kacsamellet készít. A rozéra sütött kacsamell hízott májjal önmagában is ünnepi élmény, de a chilis mangóchutney, a fondant burgonya és a mézes-balzsamecetes narancsmártás együtt olyan harmóniát hoz, amely bármely éttermi tányéron megállná a helyét.

Győr+ 2025.11.27.

Ünnepi kacsamell modern köntösben

Ha van étel, amely egyszerre testesíti meg a magyar konyha gazdagságát és a modern gasztronómia játékosságát, akkor ez a fogás az. A rozéra sütött kacsamell hízott májjal önmagában is ünnepi élmény, de a chillis mangó chutney, a fondant burgonya és a mézes–balzsamecetes narancsmártás együtt olyan harmóniát hoz, amely bármely éttermi tányéron megállná a helyét.

Hatt Róbert - Kárpát Zsolt 2025.10.30.

A kijevi jérce új élete

A kijevi jércemell a klasszikus konyhaművészet egyik ismert fogása, amely most újragondolt formában tér vissza a magyar asztalokra. Az Ízfaktorban kiderül, hogyan készül a pankó morzsával bevont, vajtöltelékkel gazdagított jércemell, amelyet selymes burgonyapürével és friss ecetes szilvával tálalnak.

Kárpát Zsolt 2025.09.28.

Lasagne bolonese – a rétegek harmóniája

Hatt Róbert séf az Ízfaktor konyhájában ezúttal lasagnét készített. Ha az olasz konyháról beszélünk, szinte mindenki arcán felderül a mosoly, amikor kimondjuk: lasagne. Bár elsőre a lasagne egy tipikusan olasz fogásnak tűnik, eredete több ezer évre nyúlik vissza. Az ókori Görögországban már ismerték a „laganon” nevű lapos tésztát, amelyet később a rómaiak is átvettek, majd az évszázadok során finomodott a receptúra.

Kárpát Zsolt 2025.08.14.

Ízfaktor – Füstös ízek, omlós húsok, nyári hangulat

Ezúttal egy igazi amerikai klasszikus kerül a grillrácsra: Hatt Róbert séf az Ízfaktor konyhájában szaftos pulled porkot, azaz tépett sertéshúst készít – lassan sült, füstös, omlós finomságot, amit lehetetlen nem szeretni!

Kárpát Zsolt - Hatt Róbert 2025.08.09.

Pulled pork burger házi buciban – füstös nyári ízbomba

Füstös ízek, omlós húsok, nyári hangulat. Ezúttal egy igazi amerikai klasszikus kerül a grillrácsra: Hatt Róbert, a Gyirmót Sport és Wellnes Hotel Arundo éttermének séfje az Ízfaktor konyhájában szaftos pulled porkot, azaz tépett sertéshúst készít – lassan sült, füstös, omlós finomságot, amit lehetetlen nem szeretni!

Győr+ 2025.07.29.

Nyári ízek robbannak az Ízfaktorban

Az Ízfaktor augusztusi adásban Hatt Róbert séf ismét magasra teszi a lécet, ezúttal egy igazi street food-klasszikust, a pulled pork szendvicset készíti el, méghozzá teljes egészében házilag.

Hatt Róbert - Kárpát Zsolt 2025.07.17.

Ízfaktor – Kovászos uborka krémleves ropogós kolbászmorzsával

Ahogy beköszönt a nyári forróság, mindannyian vágyunk valami igazán frissítőre. A hőségben nincs is jobb egy jól behűtött kovászos uborkánál – de mi lenne, ha ez a klasszikus, savanykás finomság most új köntösben érkezne az asztalra? Egy könnyű, selymes krémleves formájában, ami egyszerre hűsít és feldobja a nyári étkezéseket.

Hirdetés