Címke: ítélet
Hirdetés
Győr+ | Illusztráció: police.hu 2023.01.26.

Súlyosabb büntetést kapott az embercsempész banda

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontjával egyezően a bíróság súlyosította a bűnszervezet néhány tagjának a büntetését, akik a jogszabályok megszegésével Magyarországra érkező migránsokat továbbszállították.

Győr+ 2022.01.07.

Elítélték a hidegvérű gyilkosokat

A Győri Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását indítványozta abban az ügyben, amelyben egy testvérpár hidegvérrel megölt egy férfit.

Győr+ 2021.11.24.

Tízhónapos gyermeke előtt ölte meg annak édesanyját, 12 évet kapott

A Győri Fellebbviteli Főügyészség másodfokú ügyészségként sikeresen indítványozta az elsőfokú ítélet megváltoztatását, a cselekmény súlyosabb minősítését és a büntetés súlyosítását abban az ügyben, amelyben az apa a tízhónapos fia előtt ölte meg annak édesanyját.

Győr+ 2021.11.11.

15 év fegyházat kapott a gyermekét molesztáló apa

A Győri Fellebbviteli Főügyészség másodfokú ügyészségként a nevelt lányát éveken keresztül szexuálisan zaklató, másik nevelt kiskorú gyermekét és élettársát bántalmazó vádlott büntetésének a helybenhagyására tett indítványt.

MTI 2021.11.09.

Halálra verték a borászt, öt évet kaptak

Öt év hat hónap, valamint öt év börtönbüntetésre ítélt a Veszprémi Törvényszék nem jogerős döntésével két férfit, amiért 2018-ban Badacsonyban bántalmaztak egy borászt, aki a helyszínen meghalt - közölte a törvényszék kedden az MTI-vel.

Hirdetés