Címke: India
Hirdetés
Farkas Mónika 2023.09.27.

Győrből Indiába 

Namaste - hihetetlen életút és tapasztalás van dr. Bangha Imre, az Oxfordi Egyetem Ázsiai és Közép-Keleti Karának tanára mögött. Legújabb kötetében a klasszikus hindi költészetet kutatja, erről tart előadást szerda délután a Kisfaludy Károly Könyvtárban.

Mireider Máté 2023.09.09.

Indiai nők a kamionfülkében

Olvastam egy cikket, miszerint egy hazai cég Indiából hoz női kamionsofőröket hazánkba, mi több: ez már kész tény, a hölgyek letették a megfelelő vizsgákat, a jobboldali közlekedést is megtanulták már. Szigorú feltételrendszernek kellett megfelelniük, többek között a korábban sofőrként szerzett tapasztalat is az elvárások között volt.

MTI 2023.06.03.

Háromszáz halottja van az indiai vonatbalesetnek

Háromszázhoz közelít a péntek esti indiai vonatbaleset halálos áldozatainak száma; több mint 850 sérültet ápolnak, zajlanak a mentési munkálatok - közölték indiai kormányzati tisztségviselők szombaton.

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2023.04.17.

11 ember halt meg hőgutában egy indiai állami rendezvényen

Tizenegyen meghaltak, húszan pedig kórházba kerültek hőguta miatt egy szabadtéri díjátadó ünnepségen, a nyugat-indiai Mahárástra államban lévő Mumbaiban. A három órán át tartó rendezvényen több vezető politikus is részt vett.

Hirdetés