Címke: időjárás
Hirdetés
Győr+ 2024.02.27.

Marad a tavaszi enyhe idő

Keddre napközben keleten, északkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol sok felhő lesz az égen. Elvétve nyugaton, majd délután dél felől a Dunántúlon és a középső tájakon számíthatunk esőre, záporokra.

Győr+ 2024.02.25.

Tavaszias időre készülhetünk

Úgy tűnik, a télnek egyelőre búcsút inthetünk: kellemes, tavaszias időjárásra kell számítani vasárnap és a jövő héten is. Azért persze öltözzünk rétegesen, mert szélre többször is számítani kell.

Győr+ 2024.02.23.

Esős, szeles péntek, de mi vár ránk hétvégén?

Pénteken felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé kell számítani esőre, keleten helyenként záporok is kialakulhatnak. A délies szél élénk, erős lesz, de reggel a Bakony térségében akár viharos széllökések is előfordulhatnak. Délután 9 és 18 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten és délen mérhetjük a magasabb értékeket.

Győr+ 2024.02.22.

Feltámad a déli szél, eső is lehet

Az enyhe idő ellenére feltámadó szélre és esőre is fel kell készülnünk ma. Külön rossz hír, hogy az előrejelzés szerint a napos időnek egy időre búcsút kell intenünk.

Győr+ 2024.02.20.

Már nem tér vissza a tél februárban

Kevesebb mint tíz nap maradt februárból, és egyre biztosabb, hogy nem jön vissza a tél. De milyen idő várható a hónap hátralévő részében?

Hirdetés