Címke: hőségriasztás
Hirdetés
Győr+ 2022.07.25.

Meghosszabbítják a hőségriasztást

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlását figyelembe véve a július 20-án (szerda) 00.00 órától július 23-án (szombat) 24.00 óráig érvényben lévő harmadfokú hőségriasztást július 26-án (kedd) 24:00 óráig az ország egész területére vonatkozóan meghosszabbítja. Továbbra is a legmagasabb fokú hőségriasztás van érvényben.

MTI 2022.06.30.

Meghosszabbítják a hőségriasztást

Jövő hétfő éjfélig meghosszabbítja a hétfő óta tartó, eredetileg csütörtök éjfélig elrendelt legmagasabb fokú hőségriasztást az országos tisztifőorvos.

Kárpát Zsolt 2022.06.28.

A hőség miatt Győrben is életbe lépett a vörös kód

Az egész héten várható extrém kánikula miatt Győrben is életbe lépett a vörös kód, ami kötelezővé teszi minden szociális intézménynek a hajléktalan vagy bajba jutott embereket befogadni.

MTI 2022.06.27.

Életbe lépett a harmadfokú riasztás

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt harmadfokú hőségriasztás, amely hétfő 0 órától csütörtök éjfélig tart.

mti 2021.08.14.

Vizet oszt utasainak a MÁV és a Volánbusz

A budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-Start a hőségriasztás ideje alatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

mti 2021.06.28.

Szerda éjfélig tartó hőségriasztást rendeltek el

Szerda éjfélig érvényes hőségriasztást rendelt el Müller Cecília országos tisztifőorvos hétfő déltől - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-vel.

Hirdetés