Címke: hőségriasztás
Hirdetés
MTI 2023.07.14.

Tovább támad a hőség: harmadfokú riasztás lép életbe

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el szombat nulla órától szerda éjfélig az ország egész területére az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján - közölte pénteken a Nemzeti Népegészségügyi Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Győr+ 2023.07.10.

Párakapukat helyeztek ki Győrben

A Pannon-Víz Zrt. három párakaput és két mobil ivókutat helyezett ki a belvárosban, hogy a nagy hőségben hűsölhessenek a járókelők.

MTI 2023.07.10.

Győrben is életbe lépett a vörös kód

A következő napokban várható hőség miatt hétfő reggel életbe lépett a "vörös kód", ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását.

MTI 2023.07.07.

Másodfokú hőségriasztást rendeltek el

Hétfőn nulla órától szerda éjfélig másodfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján - közölte pénteken a Nemzeti Népegészségügyi Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

MTI 2023.06.20.

Másodfokú hőségriasztás lép életbe

Szerda nulla órától péntek éjfélig tartó másodfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére az országos tisztifőorvos - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Győr+ 2022.07.25.

Meghosszabbítják a hőségriasztást

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlását figyelembe véve a július 20-án (szerda) 00.00 órától július 23-án (szombat) 24.00 óráig érvényben lévő harmadfokú hőségriasztást július 26-án (kedd) 24:00 óráig az ország egész területére vonatkozóan meghosszabbítja. Továbbra is a legmagasabb fokú hőségriasztás van érvényben.

Hirdetés