Hirdetés
Címke: hőség
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.08.04.

Hőségdiéta: saláták, krémlevesek, gyümölcslevek

Ugyancsak próbára tesznek bennünket az egyre gyakrabban ismétlődő hőhullámok. Bár az időjárást nem tudjuk befolyásolni, saját és családunk komfortérzetén sokat javíthatunk, ha megfogadjuk a szakemberek tanácsait. Hogyan táplálkozzunk a kánikulában? - erről kérdeztük Barkóné Polgár Judit dietetikust.

MTI 2022.07.25.

Idejekorán véget érhet a dinnyeszezon

Az extrém hőhullám miatt az idei dinnyeszezon csúcsidőszaka jelentősen lerövidült, a későbbre időzített tételek is korábban érnek be - írta hétfői számában a Magyar Nemzet a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeb beszámolója alapján.

Győr+ 2022.07.22.

Nagyon erős UV-sugárzás várható

A figyelmeztetési kritériumot meghaladó UV-B sugárzás veszélyére hívja fel a figyelmet az ország nagy részén az Országos Meteorológiai Szolgálat.

MTI 2022.07.21.

Tovább fokozódik a hőség

Tovább fokozódik a hőség - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön veszélyjelzésében.

Mics Flóra 2022.07.20.

A hőségben az állatainkra is figyeljünk

Vendégünk volt Királyfi Péter, a polgármesteri hivatal állatvédelemmel és állattartással foglalkozó referense, aki hasznos tanácsokkal látta el az állattartókat.

MTI 2022.07.20.

Hőség – Életbe lépett a harmadfokú riasztás

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által szombat éjfélig elrendelt harmadfokú hőségriasztás. Az előrejelzés szerint a következő napokban többfelé 35 Celsius-fok feletti, helyenként akár 40 Celsius-fok közeli csúcsértékeket is mérhetnek és sok helyen még hajnalban is 20 fok felett alakul a hőmérséklet.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat