Címke: Hoppáré
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.02.19.

Lubickol a feladatokban az aranytorkú szépség

Boda Bernadett az egészen pazar hangú énekesnő járt a Győr+ Rádió stúdiójában és beszámolt készülő nagylemezéről és a „Falakon túl” című számról, ami hivatalosan csak február 23-tól lesz hallható, de nálunk már most élvezhetik a kedves rajongók.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.21.

Álmot hozott a pipacstenger

Egészen kicsi volt, mikor világossá vált számára, hogy ha egyszer felnő biztosan énekesnő lesz. Gyerekként sokat utaztak vonattal Erdélybe, olyankor az elterülő pipacstengerbe feledkezve álmodozott karrierjéről. Boda Bernadettért Győr egy emberként szorított, mikor A Dal című műsorban a saját életéből merítkező, Anya bújj mellém című szerzeménnyel bemutatkozott. A győri tehetséget terveiről és az előtte álló kihívásokról is kérdeztük.

Mihályi Orsi 2023.06.07.

Győri Édes – Filharmóniától a Hoppáréig

A Győri édes vendége volt Burai Zsolt. A Győri Filharmonikus Zenekar brácsása elárulta, hogy milyen muzsikus családba születni, öt évesen hangszert választani, majd szolfézsra járni. Zsolti útja nem egyenesen, de végül tudatosan vezetett a komoly zenéléshez. Pár év kihagyás után felvették a zeneművészetire brácsa szakra, majd a győri társulathoz került.

Hirdetés