Hirdetés
Címke: Honvédelem
Hirdetés
Győr+ 2022.08.04.

Győri önkéntes katona segített a balesetnél

Ahogy arról a Győr+ is beszámolt, egy gépjármű és egy motoros ütközött össze augusztus 3-án Győrben, egy olyan kereszteződésnél, amelynek a közelében lakik az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred 19. Szalontai Ferenc Területvédelmi Zászlóalj egyik önkéntes tartalékos katonája is.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.20.

Elfogadott büdzsé, folytatódó győri fejlesztések

Elfogadta az Országgyűlés Magyarország 2023-as költségvetését, jövőre a legfőbb cél az eddig elért eredmények megőrzése és a biztonságos működés biztosítása. Erről Győr országgyűlési képviselője beszélt egy szerdai sajtótájékoztatón. Simon Róbert Balázs kiemelte, a háborús, inflációs helyzet okozta gazdasági bizonytalanság ellenére a győri nagyberuházások többsége folytatódik. A vízi élménypark, a mentőállomás, az adyvárosi parkoló lemez és a győri innovációs park is el fog készülni, csak a belső, keleti tehermentesítő út megépítését halasztják el egy időre.

MTI 2022.07.16.

Méltányos bér a rend- és honvédelmi ágazatokban

Méltányos bért ígért a katonáknak, rendőröknek és határvadászoknak szombati közös budapesti sajtótájékoztatóján Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

MTI 2022.06.27.

Magyarország biztonságához komoly nemzeti haderő kell

Magyarország biztonsága csak akkor garantálható, ha komoly nemzeti haderő áll rendelkezésre - hangoztatta a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi fejlesztésekért felelős államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Győr+ 2022.06.17.

Pályaorientáció három napban

Pályaorientációs napokat tartottak diákoknak június 14-16. között az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái.

MTI 2022.04.08.

Harmadszor is levegőben a Gripenek

Péntek délután harmadszor is riasztást kaptak a Magyar Honvédség vadászgépei. A géppárnak 17 óra körüli időben azért kellett felszállnia, mert egy Ausztria felől érkező, Piston típusú kisrepülőgép nem létesített rádiókapcsolatot a polgári légiirányítással.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat