Címke: hirdetés
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2024.07.02.

Család, Patent, egyetem

Nem minden esetben egyszerű, ha apa és a fia egy cégben dolgozik. Az pedig, ha az édesanya is velük van minden nap, otthon és a munkahelyen, számos esetben lehet komoly konfliktus forrása. A Füleki családnál, és a Patentnél ez éppen fordítva működik. Az édesapával, Zoltánnal valamint a Széchenyi István Egyetemen végzett közgazdász fiával, Patrikkal beszélgettünk.

hirdetés
Győr+ 2024.06.01.

Győrbe érkezik a világhírű hegedűművész, Mága Zoltán

Június 8-án egy felejthetetlen zenei élményben lehet része mindazoknak, akik kilátogatnak az Audi Arénába, ugyanis az idén 50 éves, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész - többek között Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Kaposvár és Pécs mellett - városunkat választotta “50 év 50 koncert” elnevezésű, ötven állomásos turnéja egyik helyszínéül.

Győr+ 2024.01.03.

Bűnös TikTok-hirdetések

A virtuális piacterek árusait ugyanúgy ellenőrzi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), mint bármely kereskedőt. Egyre többen használják például a TikTokot termékeik népszerűsítésére, eladására, de közöttük sokan vannak, akik nem törődnek az adókötelezettségekkel. Ügyleteik azonban nem maradnak titokban.

hirdetés
etuo.hu 2022.02.17.

A hideg sem akadály! Hasznos kiegészítők téli sportokhoz

Bár tél van, és hívogató otthonunk melege, a hidegben se mondjunk le az aktivitásról, főleg, ha száz ágra süt a nap! A friss levegőn végzett mozgás új életet lehel belénk, a kandalló előtt pedig este is heverészhetünk. Elő a termosszal, és induljon a hétvége egy kis gondűző sporttal, amelyhez ajánlunk néhány hasznos holmit, hogy még kényelmesebb legyen az időtöltés

Hirdetés