Címke: híradó
Hirdetés
Győr+ 2024.04.23.

Híradó 04.22

Győr és a régió legfrissebb hírei.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.04.22.

Magyar utca: 80 milliós felújítás

Komoly munka indult az elmúlt hét második felében a Magyar utcában, ahol nagyszabású járda- és kerékpárút felújítás kezdődött. Miután az útkezelő kivitelezői végeztek a Baross-híd felhajtójánál, máris belekezdtek az újabb fontos beruházásba.

Kárpát Zsolt 2024.04.21.

75 éves a Győri Pedagógus Énekkar

Jubileumi koncertet adott a Győri Pedagógus Énekkar szombat este az egyetemi hangversenyteremben. Az eseményen Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere városi kitüntetésekkel jutalmazta az énekkar kiemelkedő egyéniségeit.

Szerző: Venesz Klaudia 2024.04.20.

Állati jó napot tartottak a menhelyen

A Győri Állatmenhely keverékkutya szépségversenyét a vártnál sokkal nagyobb érdeklődés övezte, a megmérettetésre több mint 60 ebet neveztek.

Kárpát Zsolt 2024.04.20.

Rocksztárként várták Győrben Wegerát, a kommunikátort!

Győrben kezdte országjáró körútját az ismert állatvédő-állatmentő, Wegera György. A kutyasegély szolgálatot működtető influenszer több százezer követővel büszkélkedhet és azzal, hogy eddig sok száz ebet mentett meg és talált számukra jó gazdit.

J. Kovács Andrea 2024.04.18.

A Cserók Nóta Klub vendége volt a polgármester

Úgy tartja a mondás, hogy a magyar ember szíve van a nótában. Aki ott volt a győrszentiváni Cserók Nóta Klub tizenöt éves jubileumi ünnepségén, meggyőződhetett róla, hogy tényleg így van.

Hirdetés