Hirdetés
Címke: híradó
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.06.27.

Semmelweis Nap Szigetben

Immár hagyományos Semmelweis Napi megemlékezést tartottak Szigetben az anyák megmentőjére emlékezve. A megjelenteket dr. Schmidt Péter főorvos, a Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesületének elnöke köszöntötte.

Győr+ 2022.06.25.

Sokakat vonzott a Múzeumok Éjszakája

Szombaton volt az idei Múzeumok Éjszakája. Az országos művészeti és kulturális fesztivál részeként a győri múzeumok is különleges programokkal készültek az estére. Úgy tűnik nem hiába, mert rengeteg a látogató.

Németh Boglárka 2022.06.24.

Dráma készült Apor püspök életéről

Mindenkinek mindene - Apor Vilmos című drámát mutatja be péntek este a Győri Nemzeti Színház és a Gyulai Várszínház egy koprodukcióban, a Káptalandombon.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.24.

Egyetemi bajnok kéziseket köszöntöttek

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon első helyezést elért Agrofeed ETO-UNI Győr férfi kézilabda csapatát köszöntötte pénteken a polgármester és a területet felügyelő alpolgármester. Dr. Dézsi Csaba András és Radnóti Ákos személyesen gratuláltak a gárdának és adták át a város ajándékcsomagját a sportolóknak és vezetőiknek. A polgármester kiemelte, ezek a fiatal sportolók a többi fiatal számára lehetnek példaképek, amellett, hogy Győrnek is komoly büszkeséget szereztek.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.24.

Jól halad az adyvárosi parkolófejlesztés

Jól halad az adyvárosi parkolófejlesztés, a Földes Gábor utca 9-23. előtt és mögött 42, a Kodály Zoltán utca 2-10. előtt 25 plusz parkoló készül. Erről számolt be a körzet önkormányzati képviselője, Győr országgyűlési képviselői és az útkezelő szervezet vezetője. A Kuopio park környékén gőzerővel megy a munka, a jövő hét közepétől a parkolólemez alapozása is elindul. A sajtótájékoztatón elhangzott: a parkolólemez és a két utca parkolási rendjének átalakítása 166-al több helyet eredményez, ami meg ugyan nem oldja, de enyhíti a parkolási problémákat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat