Címke: híradó
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.05.31.

A révaisokat érzékenyítette Fóris Norbert

Újabb érzékenyítő előadást tartott Fóris Norbert. A látássérült sportoló ezúttal a Révai Miklós Gimnáziumba látogatott el. Az olimpiára készülő judóssal ismét dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere beszélgetett.

Kárpát Zsolt 2023.05.28.

Fergeteges gyereknap az Aranyparton

Május utolsó vasárnapján ismét hatalmas Gyerek Piknik helyszínévé változott Győrött az Aranypart II., ahol kicsik és nagyok, sőt még a szülők is egészen biztos, hogy megtalálták a nekik való időtöltést.

Mireider Máté 2023.05.27.

Színes gyereknap, mozgalmas termelői vásár Ménfőcsanakon

Május utolsó hétvégéjén ismét termelői és kézműves vásárt tartottak Ménfőcsanakon, a Bezerédj-kastélyban. A kastély udvarán gyereknapi rendezvény várta a kilátogatókat, így mindenki megtalálhatta a kedvére való programot.

Kárpát Zsolt 2023.05.26.

Izgalmas döntővel zárult az Arrabona Évszázadai

Pénteken délelőtt a döntővel befejeződött a 10. Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezte meg a változatos és sokszínű megmérettetést, amelyre idén rekordszámú csapat nevezett.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.26.

Kulturális hidat képez az olimpiai Duna Feszt

Bár idei évadjának utolsó bemutatóját is megtartotta a színház, nem tétlenkednek a teátrumban. A társulat június 6-a és 11-e között rendezi meg az 1. Duna Nemzetközi Színházi Fesztivált. Nagyszerű együttesek érkeznek városunkba, ahol a kultúrák keveredése különleges szórakozást kínál, mind a Nagyszínpadon, mind a Kisfaludy Teremben.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.26.

Újabb gyöngyszem a Levendula liget

Eddig is öröm volt a Szenes Iván parkban élvezni a tavaszi napsütést, ám most új attrakcióval gazdagodott a terület. Radnóti Ákos képviselői keretéből egy levendula ligetet építettek ki a Győr-Szol munkatársai. Már az átadón is sokan birtokba vették a fehér és lila színekben pompázó, virágos helyszínt. Az ünnepi alkalomból az alpolgármester egy kis ajándékkal is kedveskedett.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.26.

Szeles: Kemény, feszes gazdálkodás mellett haladtunk!

Vizit vizitet követett ezen a héten a Győr+ Rádióban, hiszen csütörtökön dr. Dézsi Csaba András után, pénteken Szeles Szabolcs látogatott stúdiónkba. Az alpolgármester elsősorban gazdasági témákat érintett, végezetül nem maradhatott el a labdarúgás sem.

Hirdetés