Hirdetés
Címke: híradó
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2020.05.27.

Bizakodnak a felfutásban a szállodák

Egyelőre még megbecsülni is nehéz, hogy mekkora károkat szenvedtek a koronavírus-járvány miatt a magyarországi szállodák.

Győr+ 2020.05.27.

Képviselői adomány az idősotthonnak

A szociális bentlakásos intézményekben az elmúlt hónapokban különösen nagy körültekintéssel és erőfeszítéssel kellett gondozni az ott élőket. A járvány nem ért véget, ezért továbbra is kiemelt figyelemmel kell betartanunk az óvintézkedéseket.

Pulai Sarolta 2020.05.26.

Gidai Erzsébetre emlékeztek

Dr. Gidai Erzsébet professzorasszony születésének nyolcvanadik évfordulójáról emlékeztek meg a napokban a Győr-Szigeti Szent Rókus templomban.

Pulai Sarolta 2020.05.22.

Megtisztelő feladatot kapott Vincze Ottó

Új megbízatást kapott Vincze Ottó. Szijjártó Péter külügyminiszter a barcelonai magyar örökség feldolgozásával és ápolásával bízta meg az egykori válogatott labdarúgót.

Ficsór Dávid 2020.05.22.

Nyitnak az iskolák, de marad a digitális oktatás

A tanév végéig marad a digitális oktatás, de június 2-tól engedélyezik az iskolákban a pedagógusok és a tanulók „oktatási célú találkozását” – jelentette be a köznevelésért felelős államtitkár.

Zombai-Kovács Ákos 2020.05.21.

Beálltak az árak, megjöttek a primőrök

A koronajárvány berobbanásával hullámvasútra kerültek a hazai zöldség és gyümölcsárak. Ezt még korábban nyilatkozta Híradónknak a Magyar Zöldség-Gyümölcs Terméktanács elnöke. A jelek szerint a hazai primőrök megjelenése véget vetett a további drágulásnak.

Kárpát Zsolt 2020.05.21.

Konferencia digitális térben

Május 17. a távközlés világnapja, amit Magyarországon minden évben a győri Széchenyi István Egyetem szervez meg. Idén a járványhelyzet miatt a rendezvény online zajlott.

Zombai-Kovács Ákos 2020.05.19.

A megyében is egyre kevesebb a gólya

Évtizedek stabilitása után közel negyedével csökkent a magyarországi fehér gólyák állománya az utóbbi öt évben, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület felmérése szerint.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat