Címke: havazás
Hirdetés
Győr+ 2024.02.02.

Felhőkkel ugyan, de kacsingat a tavasz

Bár péntekre még havat is jósolnak a meteorológusok, az elkövetkező napokban enyhe idő vár ránk, igaz sokszor lesz felhős az ég. Mutatjuk, mire számíthatunk az időjárást illetően az előttünk álló hétvégén.

Győr+ 2024.01.17.

Jön a havazás? Mutatjuk, mi várható!

Napközben Irene melegfrontjának köszönhetően felhős és csapadékos lesz az idő, majd csütörtökön a ciklon szabályosan felrántja a szubtrópusi légtömeget, ezért veszélybe kerül a napi melegrekord.

Győr+ 2024.01.12.

Hidegfront jön erős északnyugati széllel

Péntekre egy hidegfront érkezik élénk, erős északi-északnyugati széllel. Csapadékot nem hoz, legfeljebb néhol hószállingózás, jelentéktelen hózápor fordulhat elő. A napos időt több felhő északnyugaton és a Tisza mentén zavarja majd.

Győr+ 2024.01.07.

Zajlik a síkosságmentesítés Győrben

Az eddig lehullott csapadék lefagyásának megakadályozása érdekében vasárnap a déli óráktól a Győr-Szol Zrt. megkezdte a kezelésében lévő városi utakon a teljes síkosságmentesítést.

Győr+ 2024.01.06.

Nyitásra készülnek a magyarországi sípályák

Az enyhe idő miatt az év első napjaira csupán néhány sípálya maradt nyitva idehaza, jövő héttől azonban ez megváltozik: több helyütt, köztük Eplényben is nyitásra készülnek.

Győr+ 2024.01.04.

Csütörtökön még az ég is megdörrenhet

Többfelé indulhat záporokkal a csütörtök reggel, délen, délkeleten egy-egy zivatar nem kizárt. Napközben az ország nagy részén sok lesz a napsütés, de helyenként futó záporok előfordulhatnak. A nyugatias szél az ország északi tájain és az Alföldön erős, néhol viharos lehet.

Hirdetés