Címke: hallgatók
Hirdetés
Győr+ 2023.10.02.

Az ország távolabbi pontjain is egyre népszerűbb a Széchenyi István Egyetem

Rekordszámú elsőéves nyert felvételt idén nyáron a Széchenyi István Egyetemre, ahogy egyre több azon hallgatók száma is, akik Magyarország távolabbi pontjairól érkeznek az intézménybe. A jelentős növekedéshez a minőségi képzések, az egyetem magas színvonalú szolgáltatásai és a város népszerűsége is hozzájárul.

Győr+ 2023.03.21.

Győri egyetemi hallgatók sikere a számviteli héten

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói sikeresen szerepeltek a 23. nemzetközi számviteli héten tartott versenyen, Belgiumban, ahol számos európai ország diákjai négytagú csapatokban mérték össze tudásukat. Tanáruk, dr. Borbély Katalin évről évre sikeresen készíti fel hallgatóit.

Győr+ 2023.02.20.

Otthon érzik magukat a győri egyetemen a felvidéki hallgatók

Csaknem kétszáz felvidéki magyar hallgató tanul a győri Széchenyi István Egyetemen. Egyikük, a nagymegyeri Varga Levente azt tapasztalja, hogy a képzések magas színvonalúak, az intézmény közössége pedig rendkívül befogadó, így számára sem jelentett gondot a beilleszkedés.

Győr+ 2022.12.20.

Diszkriminált keresztény hallgatókat segít a győri egyetem

Több mint húsz külföldi hallgató tanul a győri Széchenyi István Egyetemen az Ösztöndíjprogram Keresztény Fiataloknak (ÖKF) keretében, akik hazájukban kisebbségben élnek, és sok esetben üldöztetést is elszenvednek. Az intézmény ebben a félévben is számos programmal segítette integrálódásukat és vallásgyakorlásukat.

Hirdetés