Címke: haláleset
Hirdetés
MTI 2024.04.11.

Meghalt O. J. Simpson

Meghalt O.J. Simpson egykori amerikaifutball-sztár és színész, akit az 1990-es években a volt felesége elleni gyilkosság vádjával állítottak bíróság elé, de végül felmentettek.

MTI 2024.04.09.

Elhunyt Peter Higgs Nobel-díjas brit elméleti fizikus

Elhunyt Peter Higgs Nobel-díjas brit elméleti fizikus, aki évtizedekkel az "isteni részecskeként" is emlegetett Higgs-bozon létének tudományos igazolása előtt megjósolta e közvetítő részecske létezését.

MTI 2024.01.01.

Lakástűzben két ember is meghalt szilveszterkor

A Tolna vármegyei Pálfán és a Pest vármegyei Zsámbokon is lakástűzben halt meg egy-egy ember szilveszter éjjelén - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Győr+ 2023.07.24.

Tizenegy diák halt meg egy kínai középiskolában

Beomlott egy középiskola tornatermének tetőszerkezete vasárnap az északkelet-kínai Csicsihar városában, tizenegy diák életét vesztette, és többen megsérültek - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség a helyi hatóságokra hivatkozva hétfőn.

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2023.04.17.

11 ember halt meg hőgutában egy indiai állami rendezvényen

Tizenegyen meghaltak, húszan pedig kórházba kerültek hőguta miatt egy szabadtéri díjátadó ünnepségen, a nyugat-indiai Mahárástra államban lévő Mumbaiban. A három órán át tartó rendezvényen több vezető politikus is részt vett.

Győr+ 2023.03.31.

Győr: két kisgyermeket hagyott maga után a tizedikről kizuhant nő – élettársát letartóztatták

Egész Győrt megdöbbentette annak a nőnek a tragikus halála, aki csütörtökön zuhant ki egy Szent Imre úti társasház 10. emeletéről. A bíróság az esettel kapcsolatban pénteken elrendelte a vele egy háztartásban élő férfi letartóztatását, akit emberöléssel gyanúsítanak. Kiderült az is, a férfit korábban már elítélték erőszakos bűncselekmény miatt.

Győr+ 2023.03.30.

Meghalt Ragályi Elemér

A Kossuth- és Balázs Béla-díjas, világhírű magyar operatőr 83 éves volt.

Hirdetés