Címke: GYSEV
Hirdetés
MTI 2024.05.07.

Baleset történt a Győr-Sopron vasútvonalon

Mozdony ütközött egy személyautó utánfutójának egy vasúti átjáróban, a baleset miatt nem közlekednek a vonatok Kapuvár és Fertőszentmiklós között - tájékoztatta a vonalat üzemeltető Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. sajtószóvivője kedd délután az MTI-t.

MTI 2024.03.27.

Intercity villamos motorvonatok beszerzéséről szerződött a Stadler és a GYSEV

Kilenc, plusz opcionálisan négy darab FLIRT Intercity villamos motorvonat szállításáról kötött szerződést a Stadler és a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. A járműveket a vasúttársaság 2027-től a Sopron-Budapest és a Szombathely-Budapest viszonylaton állítaná forgalomba - tájékoztatta az MTIT a Stadler Trains Magyarország Zrt. szerdán.

Győr+ 2023.09.15.

Díjmentes a kerékpár vasúti szállítása az Európai Mobilitási Héten

Szeptember 16. és 22. között az Európai Mobilitási Hét keretében a MÁV-START és a GYSEV járatain utazók kerékpárjukat díjmentesen szállíthatják. Szeptember 22-én, az Autómentes Napon pedig a MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV helyközi járataira 990 forintért megváltható "Autómentes napijeggyel" lehet utazni, az ország bármely területére korlátlanul.

Győr+ 2023.07.14.

Kedvezményesen utazhatunk az atlétikai világbajnokságra

Augusztus 19-én kezdődik Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, a budapesti atlétikai világbajnokság. Érdemes előre tervezni az utazással is, ebben segít a MÁV-VOLÁN-csoport kedvezményes „VB2023” jegye.

Győr+ 2023.06.30.

Már országbérlettel is lehet utazni az IC-ken

Július 1-jétől a MÁV-START és a GYSEV járatain megszűnnek az IC-pótjegyek és a gyorsvonati pótjegyek, a helyükbe új, egységes árazású helyjegyek lépnek a vasúti távolsági közlekedésben. További változás, hogy szombattól már az országbérletek is felhasználhatók lesznek az IC- vagy más helyjegyköteles vonatok másodosztályán történő utazáshoz.

Győr+ 2023.06.29.

Leszakadt a felsővezeték, késések a hegyeshalmi fővonalon

Almásfüzitő és Komárom között felsővezetékszakadás miatt szünetel a vonatforgalom, ezért a délutáni órákban a hegyeshalmi fővonalon jelentős fennakadásokra, az átszállások miatt 1-2 órával hosszabb eljutási időkre és vonatkimaradásokra kell számítani.

Hirdetés