Címke: gyorshajtás
Hirdetés
Győr+ 2023.08.11.

Rendőrségi akció: célkeresztben a gyorshajtók

A korábbi SeatBelt Plusz után ezen a héten újabb rendőrségi akció zajlik országszerte, így Győr-Moson-Sopron Vármegyében is. Augusztus 7-e és 13-a között ezúttal a gyorshajtókra fókuszálnak az utakon, az európai ellenőrzési tervhez igazodva.

Győr+ 2023.07.27.

Újabb őrületes gyorshajtás az Árpád-hídon: 171 km/h

A budapesti rendőrök az illegális gyorsulási versenyek, valamint a balesetek megelőzése és az extrém sebességtúllépések szankcionálása céljából tartottak közlekedésbiztonsági ellenőrzést a 2023. július 1-jén történt halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén az elmúlt hétvégén.

Győr+ 2023.07.24.

Óránként 93 gyorshajtást rögzítettek az év első felében

Részletes anyagot közölt a vezess.hu arról, hogyan, mennyi bírságot szabott ki a rendőrség a tavalyi és az idei évre vonatkozóan. A számokból látszik, hogy kicsit több, mint 11 milliárd forintról van szó, átlagosan pedig közel 28 ezer forintot fizet egy gyorshajtó.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.06.28.

Győrből indult a trafibox sikertörténete

Egyre több helyen jelennek meg trafiboxok Győr-Moson-Sopron Vármegyében. A napokban több Sopron környéki település gazdagodott olyan speciális, telepített dobozokkal, amibe véletlenszerűen helyez ki a rendőrség sebességmérőt. A tapasztalatok nagyon jók, a trafiboxok komoly visszatartó erőt jelentenek a gyorshajtókkal szemben. A szerkezetek sikertörténete 2021-ben Győrben indult, akkor helyezték ki a város első trafiboxát, az új bácsai úton, a Bárka utcánál. A városrészben már újabb boxok telepítését is tervezik.

Győr+ 2023.06.15.

50 helyett 126 Km/h: rekordgyorshajtás Győrben

Kirívó gyorshajtás miatt indult eljárás a Győri Rendőrkapitányságon. A rendőrök jelentős sebességtúllépés miatt mérték be egy személygépkocsi sofőrjét Ménfőcsanakon.

Hirdetés