Hirdetés
Címke: Győr+Média
Hirdetés
Tóth Vivien 2021.09.23.

Így készítsd fel bőrödet az őszi időjárásra

Az ősz beköszöntével a szervezetünk működésében rengeteg tényező változik, ami a bőrünkön is meglátszik. Egyre kevesebb időt töltünk a nap melengető sugarai alatt, ezáltal bőrünk fakóbbá és szárazabbá válik. Ideje búcsút intenünk a könnyű, nyári hidratáló termékeknek, és felkészítenünk bőrünket a hidegebb időjárásra.

Győr+ 2021.09.02.

Kenyérfesztivál lesz a Széchenyi téren

A Széchenyi téren tartják meg a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivált és Kézműves Találkozót szombaton 9 és 15 óra között, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata rendez. Az esemény kiemelt médiatámogatója idén is a Győr+Média.

Ficsór Dávid 2021.08.12.

Hazatért tokiói száguldó riporterünk

Alig, hogy hazaérkezett Tokióból, máris kameránk elé állt Nagy Roland. A Győr+ Rádió főszerkesztője, a Hetilap sportrovatának vezetője két héten keresztül tudósított az ötkarikás játékokról. Ott volt a legnagyobb magyar és győri sikereknél, de segítségével a győriek betekinthettek az Olimpia kulisszái mögé is. Roland a Győr+Híradójában mesél először a „Covid-olimpia” megpróbáltatásairól és az általa megélt, legemlékezetesebb pillanatokról.

Győr+ 2021.07.29.

A Hosszú-affér és az érmekben mért siker

Nagy Roland kollégánk jó szokása szerint élőben jelentkezett be Tokióból a Győr+Rádió reggeli műsorában, ahol számos téma mellett szóba került, hogy Hosszú Katinka visszalépése valóban elvett-e egy lehetőséget Jakabos Zsu-tól, illetve, hogy mi magyarok mennyire becsüljük meg olimpiai pontszerzőinket és helyezettjeinket.

Győr+ 2021.07.14.

Sztorik ismert győriekről

Mit mondott Kádár János Pozsgay Imre államminiszter alsónadrágjáról Horváth Edének? Hogyan szólaltattuk meg Usain Boltot az olimpián a Győr+ Rádiónak? Hajba Ferenc és Nagy Roland kollégánk most megjelent könyve mások mellett választ ad ezekre a kérdésekre is.

Markó-Valentyik Anna 2021.07.13.

Anna és Berci zöld világa: a papír

A Győr+Média népszerű környezetvédő párosa a legfrissebb adásban annak járt utána, hogy készül a a papír és a környezet megóvása érdekében miként tudjuk csökkenteni papírfelhasználásunkat.

Farkas Mónika 2021.07.05.

Itt járok köztetek

Itt járok köztetek – 750 másodperc híres győriek társaságában. A Győri Nemzeti Színház és a Győrplusz Média együttműködésének köszönhetően született meg az a három részes mini sorozat, mely Győr királyi várossá válásának 750. évfordulója előtt tiszteleg.

Szigethy Teodóra 2021.05.24.

Kövessük a fenntartható divatot!

A Győr+ Média szerkesztőségének több tagja vállalta, hogy saját bőrünkön mutatjuk be, hogyan mozdulunk meg a fenntartható divatért. Tartunk vásárlásmentes időszakokat, amiknek kezdetéről, nehézségeiről, akadályáról, végül eredményeiről hírt adunk. Kísérletezünk kapszulagardróbbal, valamint cserebere-alkalmakkal.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat