Címke: Győr+Média
Hirdetés
Győr+ 2024.02.23.

Repüljünk lelkünk asztro-szárnyain!

A rohanó hétköznapokban szükségünk van egy kis testi-lelki feltöltődésre, amit a Pink és Szódától is megkaphatunk, különösen most, hiszen 17. adásunkban az asztrológia, az ezotéria, vagy éppen a közkedvelt jóga világába repítjük nézőinket. Vendégeink Kerecsényi Éva és Molnár Sarolta garancia arra, hogy egy picit lelassuljunk és magunkra, illetve egymásra figyeljünk.

Győr+ 2024.02.19.

Katonai toborzás a Bercsényi iskolában

Többek között harckocsikkal és terepjárókkal ismerkedhettek a diákok a győri Bercsényi-iskolában. Diáktudósítóink foglalták össze a nap legemlékezetesebb eseményeit.

Németh Boglárka 2023.12.22.

Meghitt advent a Győr Plusz Angyalokkal

Lassan itt a karácsony, a Győr Plusz Angyalok pedig a 2023-as adventi időszakban sem unatkoztak. Idén mertünk nagyot álmodni és egy olyan kampányt hoztunk össze, amelyben a megajándékozottak és az angyalok száma megközelítette az ezret. Mutatjuk a részleteket!

Zombai-Kovács Ákos 2023.12.13.

Évet értékelt a polgármester

Dolgos, munkás év volt a 2023-as esztendő, amiben több nagyobb és sok kisebb fejlesztés valósult meg Győrben. Erről beszélt a polgármester, aki a Győr Plusz Televízió kamerái előtt értékelte az évet.

Németh Boglárka 2023.11.07.

Halloweeni kalandok a Kifutón túlban

A Kifutón túl legújabb adásában az állatkert átállását követhettük végig a téli üzemmódra, majd egy igazán tartalmas, négynapos halloween-on is részt vettünk!

Kárpát Zsolt 2023.06.29.

Panír premier: „arrabonás” gombás melegszendvics

Egy finom vendégváró ételt készít el Koksza, a Panír konyhafőnöke. A győriek nagy kedvence az „arrabonás” gombás melegszendvics kitűnően passzol nyáresti beszélgetésekhez. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Nagy Roland 2023.06.21.

Az ETO mindenek felett: Horváth Cs. Attila a Spílerben

Futballistaként kezdte, majd újságíró lett, később sportvezetőként ért fel a csúcsra. Horváth Cs. Attila napjainkban az ETO FC női labdarúgóinak útját egyengeti. A sportvezetőként kalandos pályafutásról, a saját bevallása szerint is megosztó személyiségéről, a sikerekről és az oda vezető útról is beszél a Győr+ Média sportos podcastjében, a Spílerben.

Hirdetés