Címke: Győr+Média
Hirdetés
Nagy Roland 2023.03.22.

A Spíler ötödik adásának vendége: Köteles László

Az ETO FC Győr új sportigazgatója, az egykori kiváló kapus a Győr+ Média podcastjében mesél profi pályafutásáról, a belga KRC Genknél töltött kilenc évről, a Bajnokok Ligájáról, és arról is, hogy mennyire jött szembe a valóság, amikor a magyar csatárok helyett edzéseken Kevin De Bruyne lőtt neki kapura. Bemutató ma este a Győr+ TV-n 19.25-től!

Nagy Roland 2023.03.12.

Priskin Tamás keretbe foglalná pályafutását

Priskin Tamás nem volt még 17 éves, amikor az ETO színeiben bemutatkozott az NB I.-ben, majd fiatalon Angliába igazolt, ahol a világ egyik legjobb bajnokságában játszott, de megfordult Oroszországban, Izraelben és Szlovákiában is. A válogatottbeli karrierjét 63 mérkőzéssel záró labdarúgó most ismét az ETO futballistája, a zöld-fehéreknél szeretné befejezni hosszú és eredményes pályafutását.

Dr. Schendl Roland 2023.03.11.

Hallux rigidus – a nagylábujj betegsége

Az ízületek kopása nemcsak a nagyízületeket (csípő, térd, váll) érintheti, hanem létrejöhet kisebb ízületekben is, hasonlóan sok fájdalmas panaszt okozva. A lábon gyakori hely a nagylábujj alapperce és az első lábközépcsont feje közti ízület.

Kárpát Zsolt 2023.03.07.

Szerdán köszöntsük fel a hölgyeket!

Alig telt el egy hónap és a Valentin nap után szerdán már a nőnapot ünnepelhetjük. A Győr+ Rádió ebből az alkalomból elsősorban a férfihallgatók dolgát szeretné megkönnyíteni.

Mireider Máté 2023.02.12.

Mindenki által érthetően a Pannon-Víz ügyéről

Nem született a közgyűlésen olyan döntés, hogy mindent átad Győr az államnak – hangsúlyozta Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója a Győr+ Média stúdiójában. A kérdés túlzás nélkül hetek óta témája a városi közbeszédnek, rengeteg téves információ és rossz értelmezés kering ezzel kapcsolatban. Rácz Attila segítségével tiszta vizet öntünk a pohárba.

Bénes-Molnár Réka dietetikus TudásÉpítők 2023.02.12.

Milyen a kiegyensúlyozott babatáplálás?

Gyermekünk későbbi egészségét befolyásolja a fogantatástól egészen kétéves életkoráig eltelt időszak alatt lezajló genetikai programozás.  Az első 1000 nap táplálásával – melybe a hozzátáplálás is beletartozik – számos népbetegség megelőzhető. A hozzátáplálás időszaka kiváló arra, hogy helyes étkezési szokásokhoz szoktassuk családunkat, kisbabánkat, és ezzel is megalapozzuk felnőttkori egészségét.

Füves Zsuzsa 2023.01.15.

Összhang és bizalom a közösségekben

Az összhang az a képesség, amikor bizalmi kapcsolatokat építünk ki másokkal. Ezek a kapcsolatok az esetek zömében hosszabb távon is működnek. A kapcsolatok kialakulása akár pillanatok alatt is megtörténhet. Gyakran az első benyomás során már létrejön. Akár a fizikai megjelenés, akár a megbízhatóság érzése is kiválthatja.

Zombai-Kovács Ákos 2022.12.24.

Elment a filmes: Lengyel Sándor emlékére

A kamera végleg leállt, a film nem forog tovább. Tudtuk, hogy néhány éve betegséggel küzd, de nem nagyon beszélt róla. Kollégánktól, Lengyel Sándortól búcsúzunk.

Ficsór Dávid 2022.12.10.

Egyre többen növesztenek angyalszárnyat

Néhány hete hirdettünk jótékonysági akciót Varga Zsófiával, az I. Győri Tacsi Tali szervezőjével, amiben arra kértük a győrieket és Győr környékén élőket, karoljanak fel egy-egy hátrányos helyzetű gyermeket és varázsolják szebbé ünnepüket.

Hirdetés