Címke: Győri Édes
Hirdetés
Mihályi Orsi 2024.06.14.

Bende Ildikó, 60 éve a pályán

A győri közönség jól ismeri hangját, alakját. Hol kisebb, hol nagyobb szerepben immár 50 éve része a győri színház életének, Bende Ildikó. Érdemes ma színésznek lenni? Mi minden változott hatvan év leforgása alatt? Hogyan változik meg az élete egy színésznőnek, amikor eléri a legfőbb szerep az életében, az anyaság?

Mihályi Orsi 2024.06.14.

Levendulafesztivál és jótékonysági főzőverseny a máriakálnoki levendulásban

Hegyi Tamás és Búzásné Kata voltak a vendégek a Győri Édesben. Mindketten kistermelők, akik számára az egyik legfontosabb dolog a hétköznapokban a segítségnyújtás és a társadalmi felelősségvállalás. Június 22-én Levendulafesztivál lesz Máriakálnokon, ahol jótékonysági főzőversenyt is tartanak a szervezők.

Mihályi Orsi 2024.06.14.

Szerelmi mágiákról a hétköznapokban

A győri boszikkal mindig élvezet beszélgetni. Most egy igazán izgalmas téma került terítékre a Győri Édesben. Mégpedig a szerelem és a szerelmi mágiák volt a téma. Mi a szerelem, mikor állunk készen arra, hogy megtaláljon minket ez a csodálatos érzés? Mikor repkednek a pillangók a gyomorban és miért? Szimplán kémia vagy több ennél?

Mihályi Orsi 2024.05.28.

Nagylemez kapujában a győri énekesnő

Boda Bernadettet nem kell bemutatni, hiszen hangja és szépsége is varázsolt. Milyen az, amikor egy gyermek már tizenévesen pontosan tudja és érzi, hogy mit szeretne csinálni az életben? S az vajon milyen, amikor a Jóistennel karöltve tudatosan úgy járja életét, hogy minden olyan utat megtaláljon, ami arra viszi, ami „meg van írva” számára? Csak mert Boda Bernadett egy ilyen szerencsés ember.

Mihályi Orsi 2024.05.21.

Murinai Angéla: Anya szív

Tavaly novemberben már második kiadásban újra kiadták Murinai Angéla, Anya szív című könyvét. Erről beszélgetett vele Mihályi Orsi.

Mihályi Orsi 2024.05.14.

Soha nem késő, hogy megtaláljuk a boldogságunk!

Fekete Hajnalka miután egyedül felnevelt négy gyermeket, visszatért önmagához, és gyermeki énje újra előtérbe került. Érdekes utazás volt ez már önmagában is, s most, Mihályi Orsinak felelevenítve is! Tartsanak velünk!

Mihályi Orsi 2024.05.14.

Wonder Women, 2024-ben is!

A Győri Édesben most a hölgyeké a főszerep. Mihályi Orsi olyan nőkkel beszélgetett, akik nemcsak anyaként állnak kiválóan helyt, hanem a társadalomban végzett tevékenységükben is jeleskednek.

Szerző és fotó: Győr+ Rádió 2024.05.08.

Egyetemi REJUNIVA program az örök ifjúságért

A társadalom életkor piramisa sajnos egészen megváltozott. A piramis most fejjel lefelé áll. A társadalmi piramisunkban most a születések száma jóval kevesebb, mint az idősek száma. S hogy ez tulajdonképpen mit is jelent? Kollégánk erre is rákérdezett!

Mihályi Orsi 2024.05.08.

Mindent az anyaságról: Bende Ildikóval és Agócs Judittal

Anyák napja kapcsán, egy pár hétig az anyaság a téma Győri Édesben. Ebben az adásban pedig olyan két színésznővel beszélgetett Mihályi Orsi, akiknek az anyaság mellett a hivatásuk a második legfontosabb dolog az életükben.

Hirdetés