Hirdetés
Címke: Győr
Hirdetés
Győr+ 2021.09.22.

A begyűjtött két pont után a Pler érkezik

Két idegenbeli mérkőzésen két pontot szerzett eddig az Agrofeed ETO SZESE - UNI Győr NBI/B-s felnőtt férfi kézilabda csapata. Pénteken este hazai pályán a Plert fogadják.

Kárpát Zsolt 2021.09.22.

Magas rangú elismerés a Jedlik pedagógusának

„Bonis Bona - a Nemzet Tehetségeiért" díjat kapott a Jedlikben tanító Dr. Csóka Gézáné Judit. A matematika szakos tanár a kiváló tehetségsegítő kategóriában vehette át az elismerést Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli minisztertől. A kiváló pedagógus az elmúlt 10 évben 18 diákját jutatta be az országos tanulmányi versenyek döntőibe.

Győr+ 2021.09.21.

Balesetek okozóit keresi a rendőrség

Hat anyagi káros baleset okozóit keresik. A sofőrök adataik hátrahagyása nélkül hagyták el a helyszínt. A lakosság segítségét kéri a rendőrség.

J. Kovács Andrea 2021.09.21.

Szívesen volt velünk a pápa

Ferenc pápa tolmácsa budapesti tartózkodása alatt Martos Balázs Levente volt. Az atya a Központi Papnevelő Intézet rektora, a Győri Hittudományi Főiskola korábbi prefektusa, egyben a húszfős Pápai Biblikus Bizottság egyetlen magyar tagja. Őt kérdeztük tapasztalatairól.

Győr+ 2021.09.21.

Több vasúti átjárót is lezárnak

Nagygépes vágányszabályozás miatt a GYSEV Zrt. időszakosan, teljes szélességében lezár több vasúti átjárót Győrben és környékén is.

mti 2021.09.20.

Nagy Táncválasztó, Győrben is!

Az ország 11 városában rendezik meg vasárnap a Nagy Táncválasztót, amelyen mintegy 60 táncpedagógus közreműködésével, több mint 40 táncstílus kipróbálására van lehetőség.

Ficsór Dávid 2021.09.20.

Folytatnák a sikeres „Vakond-túra” programot

Véget ért a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgári Védelmi Szövetség „Vakond-túra” című TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01608 azonosító számú nagy sikerű projektje, melyet Győr 750-es jubileuma alkalmából hívtak életre. A programot egy kiállítással zárják le a szervezők. A tárlat ezen a héten a Városháza aulájában látható. A tablókra azokból a fotókból válogattak, melyek a „Vakond-túra” négy helyszínén készültek.

Kárpát Zsolt 2021.09.17.

Jubileumi emlékkönyv a Győri Erdélyi Körtől

A Győri Erdélyi Kör jubileumi emlékkönyvet jelentetett meg az elmúlt 30 évéről. A kiadványt pénteken délután mutatták be Győrben a Generációk Házában. A Győri Erdélyi Kör volt az első olyan egyesület az országban, amely összefogta a Magyarországon letelepült erdélyieket.

Kárpát Zsolt 2021.09.16.

Megmozgatták a diákokat Győrszentivánon

A Mobilitás héten délelőttönként Győrben több helyszínen rendeznek átmozgató tornát diákoknak. Csütörtökön Győrszentivánon a Molnár Vid Művelődési Ház előtti térre várták a városrész két iskoláinak tanulóit.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat