Hirdetés
Címke: Győr
Hirdetés
Bobory Balázs 2020.04.02.

Győrben a járvány alatt a közösség összetartása egészséges

Nincsenek tünetei, jól érzi magát dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, aki szerdán tudta meg, hogy maga is megfertőződött a koronavírussal. A munka nem áll meg, a város első embere immár otthonról dolgozik és tökéletesen bízik apparátusában.

Győr + 2020.04.01.

Megszűntek a munkaügyi és közigazgatási bíróságok

Március végével országos szinten is megszűntek a munkaügyi- illetve a közigazgatási bíróságok. Nincs ez másképp Győrben sem, ahol április 1-jétől a Győri Törvényszék látja a megszűnt bíróságok elsőfokú feladatait.

Kaszás Kornél 2020.04.01.

Ha neked felesleges, másnak még segíthetsz vele

Ismeretlenekből ismerősök, ismerősökből barátok lehetnek a mostani helyzetben. Az önkéntes segítők száma és aktivitása elképesztő méreteket ölt, Győrben és környékén is. Markszné Koncz Zsuzsanna hosszú évek óta segít a rászorulókon, ő a „Ha neked felesleges, másnak még segíthetsz vele” elnevezésű online csoport adminisztrátora. A csoport mintegy négy és félezer tagot számlál, akik nem csak Győrben, hanem az ország számos pontján nyújtanak segítő jobbot.

Szabó Csilla 2020.04.01.

Papa, mama, Skype-on hívlak!

A koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény eddigi tevékenységét is befolyásolja, a meglévők mellett új feladattal bővült a tevékenységi köre. A jelenlegi helyzetben a megnövekedett igények ellátását munkaerő-átcsoportosítással biztosítják, hogy az intézmény működése zavartalan legyen.

Győr+ 2020.04.01.

Kékbe öltözik a Jedlik-híd és az Aréna is

Ma van az Autizmus Világnapja. Az Együtt az Autisták Alapítvány kezdeményezésére Győr megyei jogú város is csatlakozott a világnaphoz. A Jedlik Ányos-híd és az Audi Aréna is kék színbe öltözik.

Szabó Csilla 2020.03.31.

Továbbra is segítik a siketeket és nagyothallókat

A koronavírus-járvány idején feliratos műsorokkal és jelnyelven közzétett tájékoztatókkal, valamint videótolmács szolgálattal segítik a siket és nagyothalló embereket, hogy minden szükséges információt megkapjanak a vírusjárvány idején.

Földvári Gabriella 2020.03.31.

Misék a győri székesegyházból

Élő adásban fognak szentmisét közvetíteni a győri Nagyboldogaszony-székesegyházból a következő két hétben.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat