Hirdetés
Címke: Győr
Hirdetés
Győr+ 2021.07.14.

Sztorik ismert győriekről

Mit mondott Kádár János Pozsgay Imre államminiszter alsónadrágjáról Horváth Edének? Hogyan szólaltattuk meg Usain Boltot az olimpián a Győr+ Rádiónak? Hajba Ferenc és Nagy Roland kollégánk most megjelent könyve mások mellett választ ad ezekre a kérdésekre is.

Sándor Szigeti 2021.07.14.

Csütörtökön is irtják a szúnyogokat

A Győr-Szol Zrt. folytatja a kémiai szúnyoggyérítést földi beavatkozással. Amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 15-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak.

SZE / Winkler Csaba 2021.07.13.

Dr. Baranyi Péter: „Szerethető, tekintélyes egyetem a célom”

Dr. Baranyi Péter 2021. július 1-jétől a Széchenyi István Egyetem 4 évre megválasztott, a köztársasági elnök által kinevezett új rektora. Programjának markáns eleme a tekintélyes, szerethető, magas minőséget hirdető és megvalósító győri egyetem. Dr. Czinege Imre (2002–2005), dr. Szekeres Tamás (2005–2013) és dr. Földesi Péter (2013–2021) után Baranyi professzor a Széchenyi István Egyetem negyedik rektora. Az interjú a Széchenyi István Egyetem öregdiák magazinjában, a Széchenyi Alumni Magazin nyári számában a napokban jelenik meg.

Győr+ 2021.07.12.

Polgármesteri bejárás a tűzeset helyszínén

A tragikus kimenetelű Szabolcska utcai lakástűz helyszínére látogatott el dr. Dézsi Csaba András. Győr polgármestere hivatalos Facebook oldalán adott hírt tapasztalatairól.

J. Kovács Andrea 2021.07.12.

Éjszakai ügyeletben ismerte meg Győrt

Dr. Papp Magdolna révfalusi háziorvos a Semmelweis-nap alkalmából Győr Város Egészségügyéért kitüntetést vehetett át. A mosolygós, csupa szív doktornővel a jeles alkalom apropóján beszélgettünk.

Győr+ 2021.07.12.

Megjelent a Széchenyi Alumni Magazin nyári száma

A hét elején jelent meg a Széchenyi István Egyetem öregdiák folyóirata, a Széchenyi Alumni Magazin nyári száma. A magazin eljut az intézmény minden munkatársához, legfontosabb gazdasági, társadalmi partneréhez, a közhivatalokba, a hazai egyetemekre, a térség meghatározó középiskoláiba, megrendelés alapján az öregdiákokhoz.

Győr+ 2021.07.09.

Halálos lakástűz a Szabolcska utcában

Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere, egyben a lakástűzzel érintett körzet önkormányzati képviselője a hír hallatán szabadságát megszakítva azonnal a Szabolcska utcai lakástűzeset helyszínére sietett, hogy megnézze, miben tudja segíteni az ott lakókat és a kárelhárítást.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat