Címke: Győr
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.09.30.

Óvodásoknak rendeztek atlétikai napot

Tíz győri óvoda vett részt azon a közösségépítő sportos játéksorozat harmadik állomásán, amelyet péntek délelőtt az Olimpiai Sportparkban tartottak meg. A gyerekek mini háromtusában mérhették össze tudásukat. A rendezvény célja egyben az érzékenyítés is mondta el a Győr + Médiának Kertész Tamás, az Emberség DSE elnöke.

Földvári Gabriella 2022.09.30.

Ünnepség az Idősek világnapján

Az Idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepségen dr. Dézsi Csaba András polgármester köszöntette a szépkorúakat, elismeréseket adott át, majd Soltész Rezső koncertjén nosztalgiázhattak a nyugdíjasok pénteken a városháza dísztermében.

Földvári Gabriella 2022.09.30.

Farkas Bertalannal találkoztak a diákok

Farkas Bertalan a máig egyetlen magyar űrhajós mesélt fantasztikus élettörténetéről a Kutatók éjszakája programsorozat keretében az Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolában pénteken.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.30.

Ezrek állásbörzéztek a munkalehetőség jegyében

Több ezren fordultak meg az immár hatodik alkalommal megrendezett Arrabona Állásbörzén, amit ezúttal az ETO Park Hotelben lehetett felkeresni. 41 kiállító, mintegy 450 friss állásajánlattal várta az érdeklődőket. A börze főszervezője szerint az elmúlt két év különösen sok kihívást hozott az emberek életébe és a munkaerőpiac is jelentősen átalakult. Ennek ellenére vagy talán éppen ezért sok szabad állás van Győrben és a régióban is, ahol rengeteg cég várja a lehetőleg minél képzettebb és mobilisabb munkaerőt.

Németh Boglárka 2022.09.29.

Színházi sulitúra a Barossban

A színházat viszik el az iskolákba Győrben. Az ún. „sulitúra” keretében a Győri Nemzeti Színház színészei látogatnak el a középiskolákba.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.29.

Hamarosan érkezhetnek az uniós pénzek

Az igazságügyi miniszter és a miniszterelnök-helyettes benyújtotta a törvénymódosításokat, amiket a magyar kormány az uniós pénzek folyósításáért cserébe ígért az Európai Bizottságnak. Erről Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő számolt be a Győr+ Médiának. A politikus kiemelte, a kormány mindent megtesz azért, hogy hozzájusson a Brüsszel által visszatartott forrásokhoz, amik jó esetben, még idén meg is érkezhetnek. A képviselő arról is beszélt, hogy indul az újabb nemzeti konzultáció, ezúttal az Oroszország elleni szankciókról.

Ficsór Dávid 2022.09.29.

A nyelvi sokszínűséget ünnepelték

Szeptember 26-án, a Nyelvek Európai Napján Európa nyelvi sokszínűségét ünnepeljük, emellett ez a nap a nyelvtanulás fontosságára is felhívja a figyelmet.

Földvári Gabriella 2022.09.28.

Bokrétaünnepet tartottak a Győri Vízi Élményparkban

A több mint 21 milliárdos győri vízi élménypark beruházás, amely a Modern Városok Program keretében valósul meg, elérte legmagasabb pontját, amely a szódásszifon-csúszda. Ez alkalomból bokrétaünnepet tartottak szerdán.

Németh Boglárka 2022.09.28.

Húsz éves az Arrabona Nyugdíjas Egyesület

Az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület fennállásának 20. évfordulója alkalmából tartott ünnepséget a József Attila Művelődési Házban.

Győr+ 2022.09.28.

Bepótolták az elmaradt diplomaátadókat

A győri Széchenyi István Egyetem soron kívüli diplomaátadó ünnepségeket tartott azon volt hallgatói számára, akik az elmúlt években a koronavírus-járvány miatti korlátozások idején nem tudták ünnepélyes keretek között átvenni oklevelüket. A négy eseményen összesen 140-en kapták kézhez diplomájukat. Az erről szóló sajtóközleményt csatolva küldöm további felhasználásra

Hirdetés