Címke: Győr
Hirdetés
Győr+ 2024.03.02.

Jótékonysági örmény bált rendeztek Győrben

Huszonharmadik alkalommal rendeztek örményt bált Győrben. Az eseményen dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere köszöntötte az est résztvevőit, amelynek bevételét ezúttal is jótékony célra fordítják.

Győr+ 2024.03.02.

Edzőváltás az UNI Győr GYVSE-nél

A győri vízilabdázó hölgyek az idei első meccsen hazai környezetben 22–1-re kaptak ki az UVSE-től. A vereséget követően Vogel Zsolt vezetőedző felajánlotta lemondását, melyet a Győri Vízisport Egyesület vezetősége elfogadott. Ma idegenben javítana a csapat.

Venesz Klaudia 2024.03.01.

Ingyenes jogosítvány megszerzését biztosítja a kormány

A munkaerőhiány csökkentését célzó programot jelentette be Magyarország Kormánya. A szállítmányozás és személyszállítás területén mutatkozó hiányt ingyenes jogosítványszerzési lehetőséggel segítenek enyhíteni.

MTI 2024.03.01.

Emelik az egészségügyi szakdolgozók alapbérét

Átlagosan 20%-kal nő március 1-jétől az egészségügyi szakdolgozók alapbére - jelentette be a a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára pénteken Budapesten újságírók előtt.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2024.02.29.

A dolgok ismerete – könyvbemutató a Káptalandombon

A dolgok ismerete – ez a címe Szikora József könyvének, melyet kedden mutatott be a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége a Káptalandombi Látogatóközpontban. A jelenlévőket dr. Veres András megyéspüspök köszöntötte, majd a szerzővel Horváth József történész beszélgetett. Az esten közreműködött az író lánya, Szikora Borbála fuvolaművész.

Hirdetés