Címke: Győr Rally
Hirdetés
Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.01.

Minden készen áll a WHB Győr Rally startjára

Március óta tudjuk, hogy a rally végre visszatér Győrbe. A szervezők nem tétlenkedtek az elmúlt hónapokban, hiszen egy ekkora volumenű rendezvényhez, amelyre több százezer embert várnak, sok előkészítő munka szükséges. Arra voltunk kíváncsiak, hogy egy héttel a program előtt minden készen áll-e a startra?

Győr+ 2023.08.31.

WHB Győr Rally: Amit a Győrben élőknek mindenképp tudniuk kell!

A WHB Győr Rallyt szeptember 8–10. között rendezik Győr különböző városrészeiben, a környező településeken és a Rábaringen. Mivel a verseny egy része lakott területen zajlik, így a győrieket érthetően a tervezett városi korlátozások érintik, amiket most mi is közzéteszünk.

Nagy Roland 2023.08.31.

Visszatér a rali Győrbe

A HUMDA Országos Rally Bajnokság ötödik fordulóját Győr belvárosában, a Tényő–Ravazd közötti szakaszon, valamint az écsi Rábaringen rendezik szeptember 8-a és 10-e között. A WHB Győr Rallyra a különböző kategóriákban összesen 136 páros nevezett.

Győr+ 2023.08.28.

WHB Győr Rally

WHB Győr Rally néven zajlik a HUMDA Országos Rally Bajnokság idei ötödik fordulója az ORB-, ORB2-, ORB3-, és a Historic-bajnokság résztvevői számára.

Nagy Roland 2023.05.17.

A Ladások a legnagyobb csibészek! – Bognár Gábor a Spílerben

Bognár Gábor - vagy ahogy a ralisok között mindenki ismeri, Bogesz - intézménynek számít a sportágon belül. A rali hőskorában, a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején ült először versenyautóba, majd bíróként és verseny rendezőként is a legjobbak közé tartozott, tartozik.

Nagy Roland 2023.05.07.

Hazai pályán ünnepelne bajnoki címet a győri ralipáros

Egyedülálló motorsport-élménnyel indul az ősz a városban, hiszen szeptember 8-a és 10-e között rendezik a Győr Rallyt, ami a HUMDA Országos Rally Bajnokság fordulójaként több évtizedes várakozás után Győrbe vonzza a sportág legjobbjai.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.20.

Radnóti: Jó irányba haladunk!

Dr. Dézsi Csaba András után egy héttel az alpolgármester is rádiónkba látogatott csütörtökön. Radnóti Ákos a tavasz beköszöntével Győr természeti értékeinek, a zöld környezet gondozásának fontosságáról beszélt, de természetesen sportos témákat is érintett a városvezető. Mint mondta sikeresek az egyesületek és a csapatok, jó irányba haladunk!

Hirdetés