Hirdetés
Címke: Győr+ Rádió
Hirdetés
Győr+ 2021.08.04.

Lőrincz hazamenne, Roland sztárokat fotózott

Az idei olimpián a kedd volt a legeredményesebb nap, Lőrincz Tamás igazi legendává vált, ma pedig Viktor folytathatja a hőstetteket. Roland sok mindenről mesélt a Győr+ Rádiós kollégáinak.

Győr+ 2021.08.03.

Roland kajak-kenu mámorban

A Győr+ Rádió ma reggel is hívta Nagy Roland sportriportert, aki a telefonhívás idején éppen a kajak-kenu futamokon volt túl, s látta mind a három érmet, amelyikből az egyiket Kopasz Bálint, győri olimpikon szerzett. Naná, hogy a legszebben csillogót!

Győr+ 2021.07.30.

Nem adják olcsón az emlékeket Tokióban

Pénteken egy kis ajándékbolt mustra, úszás és atlétika volt a programja Tokióban lévő kollégánknak. Videó és hanganyag, kattintsatok!

Nagy Roland 2021.07.30.

Az utolsó tánc: Laci elköszönt

Még ezt az utolsót, az ötödik olimpiáját bevállalta, mert érezte, van benne annyi, hogy nem kell majd szégyenkeznie a tokiói eredménye miatt. Azzal a pályafutással a háta mögött, amit ránk hagy, egyébként sem kellene, soha.

Győr+ 2021.07.29.

A Hosszú-affér és az érmekben mért siker

Nagy Roland kollégánk jó szokása szerint élőben jelentkezett be Tokióból a Győr+Rádió reggeli műsorában, ahol számos téma mellett szóba került, hogy Hosszú Katinka visszalépése valóban elvett-e egy lehetőséget Jakabos Zsu-tól, illetve, hogy mi magyarok mennyire becsüljük meg olimpiai pontszerzőinket és helyezettjeinket.

Győr+ 2021.07.27.

Vajon láthat Roland világcsúcsot?

Nagy Roland, munkatársunknak nem telhet el egy úgy napja Tokióban, hogy nem tart beszámolót arról mi történik vele az olimpiai faluban. Reggel ismét a Győr+ Rádióban számolt be a vele történtekről.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat