Címke: Győr+ Rádió
Hirdetés
Győr+ 2022.09.30.

Hogy jó a bor az már alap!

Közeledik a szüret vége, a legjobbakban bíznak a térségünkben működő borászatok is. Izgalmakkal tekintenek a jövőbe és van is okuk rá, hiszen sikert sikerre halmoznak. Legutóbb a Babarczi valamint a Pécsinger Szőlőbirtok és Pince zsebelt be rangos szakmai elismerést. Erről is beszéltek a pincészetek képviselői a Győr+ Reggeliben pénteken.

Győr+ 2022.09.21.

Családi programokkal is vár a II. Győri Klíma Expo

Herman Etelka, a városháza környezetvédelmi osztályának vezetője, a II. Győri Klíma Expo egyik motorja és főszervezője volt a Győr+ Rádió vendége, akivel Herkely Ákos kollégánk beszélgetett.

Bajzát Zsuzsi 2022.09.21.

Nagy koncertre készül a Quimby

Androidő, Libidó, Senki se menekül, Magamat adom, Most múlik pontosan. Csupán néhány cím az idén 31 éves Quimby repertoárjából, amiket még az is kívülről fúj, aki nem tartozik a csapat kemény rajongói magjához. Akik viszont igen, azok pontosan tudták, hogy az utóbbi években valami nem volt rendben. Most azonban újra koncertre készül a csapat, október 1-én a Budapest Park színpadát szántják majd fel a tőlük megszokott dinamikával, és hangulattal.

Bajzát Zsuzsi 2022.09.21.

Gyereket a magasba!

A gyerek a legnagyobb érték, a boldogság forrása. Családban élni jó! Ezekkel a mondatokkal indította útjára 5 évvel ezelőtt a Gyereket a magasba! elnevezésű akcióját a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom.

Sándor Szigeti 2022.09.20.

Sikert sikerre halmoznak a Rába Sárkányhajó Club sportolói

Nagyon népszerű városunkban a sárkányhajózás. Ez a kínai tradíciókra épülő sport nemre, korra, előképzettségre való tekintet nélkül bárkinek jó mozgásforma lehet, aki szeret közösségben lenni, és mindig új célokat elérni. A győri Rába Sárkányhajó Club országos szinten is elismert, a magyar válogatott csapat gerincét is az innen delegált sportolók adják.

Győr+ Rádió 2022.09.19.

Mentsünk együtt cicaéleteket!

A cicabarátok már biztosan jól ismerik a Győri Puha Praclik Egyesületet. A maroknyi önkéntes segítőből álló csapat évek óta dolgozik az állatok megsegítéséért, sokszor erőn felül.

Győr+ Rádió 2022.09.09.

Szülinapi Jack-verseny a belvárosban

Fergeteges hangulat, elképesztő bemutatók, és nem akármilyen italok várják a belvárosban sétálókat vasárnap, a Kisfaludy utcában. A Szomszéd koktél bár és kávézó idén is alaposan megünnepli a Jack Daniel's születésnapját, nem is akármivel, hanem egy fergeteges koktél versennyel.

Győr+ 2022.09.08.

Ötödik üzletét nyitotta meg Győrben az ALDI

Az ALDI Magyarország csütörtökön megnyitotta ötödik áruházát Győrben, az ETO Parkban. Ezzel a vármegye székhelye kiemelkedő lefedettségűvé válik, hiszen egyetlen más vidéki városban sincs 5 ALDI-üzletnél több. Az új áruház közel 1400 négyzetméteres árusítóterével ráadásul az ország egyik legnagyobb ALDI-ja. A vállalat számos győri és környékbeli beszállítóval rendelkezik, akiknek termékei országszerte mindegyik ALDI-áruházban elérhetők.

Győr+ 2022.09.07.

Ballagási kiállítás

Szeptember 13-án újra lesz ballagási kiállítás. Méghozzá két online év után ismét élőben. Molnár Albert, a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozatának elnökségi tagja és Lendvai Patrik, a rendezvény moderátora a Győr+ Rádió műsorában számoltak be a részletekről.

Hirdetés