Címke: Győr+ Rádió
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2023.10.02.

Terítéken az őszi alapanyagok

Az első sárguló falevelekkel minden évben megjön a vágy valami sütőtökös finomság iránt. De vajon mennyire lehet ezt moderné tenni, és szükséges-e egy étterem kínálatában a szezonalitás? Ennek jártunk utána.

Bajzát Zsuzsi 2023.09.29.

Minden korosztályt megszólít a győri színház

Még csak nemrég kezdődött az évad, máris több teltházas bemutatót tudhat maga mögött a Győri Nemzeti Színház. A társulat idén is nagyon figyel arra, hogy a fiataloknak és az idősebbeknek is kínáljon megfelelő alternatívát.

Bajzát Zsuzsi 2023.09.29.

Főszerepben a fenntartható energiagazdálkodás

Már csak pár nap és kezdetét veszi a III. Győri Klíma Expó. Október 5. és 7. között előadásokkal, környezettudatos bemutatókkal, programokkal várják az érdeklődőket az Olimpiai Sportparkba.

Bajzát Zsuzsi 2023.09.28.

Népszerű a győrzámolyi gyaloggalopp

Ma már szinte mindenhova autóval járunk. Dolgozni, boltba, kirándulni, és iskolába is így visszük a gyerekeket. Ez viszont nem csak a pénztárcánknak és a környezetünknek rossz, de sok bosszúságot is okoznak a kényelemre törekvő szülők a reggeli órákban. Ezt a jelenséget elégelte meg Győrzámoly is.

Molnár Zsuzsanna 2023.09.25.

Győr és térségének természeti értékei kétkeréken

A Győr+Este egy korábbi adásában megismerkedhettünk Laposa Tiborral. Akkor kiderült, hogy hogyan lett belőle okleveles kerékpártúra vezető, idegenvezető, és hogy hogyan választja ki az úti célokat.

Herkely Ákos 2023.09.25.

Magunk közt a Puha Praclisokkal

A Győr+ Rádió stúdiójában a Puha Praclik Egyesület alelnöke Rikovics Anita és önkéntese Fodor Betti számolt be ismét a közelmúlt fejleményeiről.

Farkas Mónika 2023.09.21.

Életre szóló hivatás

„Az idei évben magunkba invesztáljuk a legtöbbet” – fogalmazott a Győri Balett évadnyitó társulati ülésén Velekei László igazgató. Ezt a gondolatot folytatták a Győr+ Este vendégei, a társulat három új örökös tagja.

Hirdetés