Hirdetés
Címke: Győr+ Rádió
Hirdetés
Győr+ 2020.08.06.

Városőrség és parkőrség alakul

A Győr+ Rádió hallgatói már megszokhatták, hogy kéthetente csütörtökön reggel dr. Dézsi Csaba András polgármesteri „vizitet” tart. Orosz Sanyi és Ferenczy Balázs kollégáink faggatták a városvezetőt.

Farkas Mónika 2020.08.04.

Közeledik a „Megtartva” évad

A Győri Filharmonikus Zenekar következő, Megtartva elnevezésű évada mind küllemét, arculati megjelenését, mind a bérletek kínálatát tekintve teljesen rácáfol az elmúlt hónapok nehézségeire.

Farkas Mónika 2020.08.02.

Reményteljesen vág neki az ősznek a Győri Balett

Az újonnan kinevezett művészeti vezető, Lukács András új koreográfiáját próbálja jelenleg a társulat, a Körforgás est szeptember 19-én debütál a Győri Nemzeti Színház nagyszínpadán.

Farkas Mónika 2020.08.01.

„Beleszerettem a kovászba!”

A kovász a kenyér lelke. Csak só, víz és jó minőségű liszt kell hozzá. Egyszerűnek hangzik, a karantén ideje alatt aztán megtanultuk, mégsem olyan egyszerű ez.

Farkas Mónika 2020.07.31.

Keresztmetszetek

Mint annyi mindent, a Rosta S. Csaba vezette győri és budapesti építésziroda, a Regionális Alternatív Stúdió harmincéves jubileumának megünneplését is felülírta a járvány.

Sándor Szigeti 2020.07.29.

Duplakoncert a Bridge-ben: Wellhello és Follow The Flow

Július 30-án, csütörtökön Győrben ad koncertet a Welhello és a Follow the Flow. Városunk nem ismeretlen egyik zenekar számára sem, korábban már felléptek együtt az Audi Arénában. Most kisebb a létszám előtt fognak ugyan zenélni, de így is nagy bulira készülnek a Bridge udvarában.

Farkas Mónika 2020.07.29.

“Nyelvében él a nemzet!”

Az Arrabona Városvédő Egyesület a hagyományt folytatva, ismét karitatív gyűjtést szervez a moldvai magyar csángó gyermekek magyar nyelvű tanítása elősegítéséért, mely számukra a megmaradást jelenti.

Farkas Mónika 2020.07.28.

Új helyszínen a Családi Kör

A Győr+Rádió Győr+ Este műsorában Mayer Ildikó projektvezető beszélt arról, hogy a Családi Kör nyolc évvel ezelőtt kezdte meg sikeres működését, mely azóta is a generációk találkozásának kedvelt helyszíne. A műsorban részletesen beszámoltunk a mostani és az ősztől induló bőséges programkínálatról.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat