Hirdetés
Címke: Győr+ Rádió
Hirdetés
Győr+ 2019.11.16.

Férfi, aki csak normális ember akar lenni

Who I am? – Fröccs a léleknek címmel új sorozat indul a Rómer Házban vasárnap. Az előadásokon olyan mindannyiunk életében felmerülő kérdéseket járnak körbe a meghívott előadók, mint a férfi-női szerepek, a párkapcsolati konfliktuskezelés, a gyermekvállalás, a gyász, a munkahelyi problémák, az önismeret szerepe életünkben vagy éppen a mesterséges intelligencia hatása a mindennapjainkra. Első alkalommal az urak kerülnek terítékre.

Simon Panka 2019.11.14.

Electro, italo és metál

Sziasztok Rómeresek! Meglehetősen színes lesz a következő egy hét programkínálata a Házban.

Győr+ 2019.11.14.

Több türelem és empátia kellene az utakon

„Nem voltunk elégedettek a magyar közlekedési morállal, úgy gondoljuk, alaposabb oktatással és odafigyeléssel nagyobb biztonságban lennénk az utakon.” Ez a kijelentés lehetett az egyik alapja annak, hogy néhány, a vezetésért szenvedélyesen rajongó, vagy ezen a területen dolgozó civil úgy érezte, létrehoznak egy hivatalos formát is a baráti társulásuknak. Ez lett a Közlekedésbiztonsági és ADR Mentő Egyesület, amely idén tavasszal indította el nyilvános jelenlétét egy igazán népszerű écsi jótékonysági programmal.

Farkas Mónika 2019.11.08.

A Győri Balett bemutatja: Anna Karenina

A társulat jubileumi évadának új bemutatója a világirodalom egyik leghíresebb románca, az Anna Karenina táncszínházi adaptációja, amit Velekei László, Seregi- és Harangozó-díjas koreográfus állít színpadra.

Bajzát Zsuzsi 2019.11.07.

Győrben járt az Öveges Roadshow

A roadshow október 26-án a győri Városház Térre érkezett, és egész héten várta az érdeklődőket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat