Címke: Győr+ Juice
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2024.06.20.

Új albummal jelentkezik a Djabe és Steve Hackett

A napokban jelenik meg Steve Hackett és a Djabe zenekar új közös albuma. A korong egyik érdekessége, hogy olyan élő felvételekkel van tele, melyeket tavaly rögzítettek városunkban, egy koncert alkalmával. A kiadvány éppen ezért a Back to Győr címet kapta.

Földvári Gabriella 2024.06.18.

Nyolc helyszín, félszáz program és foci a győri Múzeumok Éjszakáján!

A Múzeumok Éjszakájának idei szlogenje a Gólpassz, ami nem véletlen, hiszen ezekben a napokban másról sem hallani, mint a labdarúgó Európa-bajnokság aktuális meccseiről. A Rómer-múzeum nyolc helyszínen, több mint félszáz programmal várja június 22-én, szombaton a győrieket – derült ki.

Nagy Roland 2024.06.17.

Priskin Tamást kérdeztük a foci EB-ről

Priskin Tamás sok felejthetetlen pillanatot átélt, és adott a szurkolóknak a magyar válogatott játékosaként. Tomi legszebb emlékei között biztosan ott van a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság, a telt házas meccsek helyszínen, és a magyarországi futball-láz.

Győr+ 2024.06.14.

Jön a hétvége, irány a kert

Úgy fest ezen a hétvégén végre szép idő lesz, ami nem csak lehetőséget, de sok feladatot is ad a kertbarátoknak. A rengeteg lehullott csapadék után bőven van mit tenni az udvaron és a veteményesben.

Bajzát Zsuzsi 2024.06.12.

Újra várják a könyvek szerelmeseit

Június 13-án csütörtökön indul, és egészen szombat estig tart a 95. Ünnepi Könyvhét és 23. Gyermekkönyvnapok. A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér szervezésében megvalósuló programon a könyvek mellett az utcazene és a gyerekfoglalkozások is kiemelt szerepet kaptak.

Nagy Roland 2024.06.11.

Újra katonazenekaroktól lesz hangos a belváros

Június 14-én pénteken a városban rendezik meg II. Győri Regionális Katonazenekari Fesztivált amely a zenekarok felvonulásával kezdődik 17 órakor, majd a Dunakapu téren szakalaki bemutatókkal és közös koncerttel is várják az érdeklődőket.

Nagy Roland 2024.06.07.

Újra pattog a labda Adyvárosban

Megújult, így hosszú idő után újra megtelt élettel az adyvárosi Grabo-sátor. A legendás létesítményt alaposan kikezdte az idő, használhatatlanná vált, így szükség volt a teljes felújításra.

Bajzát Zsuzsi 2024.06.07.

Új parkolók épülnek Adyváros és Nádorváros határán

Évente több, mint 1000-rel nő az autók száma a városban, nem csoda, hogy a parkolási gondok megoldása folyamatos kihívást jelent az önkormányzat számára. Fellélegezhetnek azonban a Szigethy Attila út, a Verseny-, és a Lázár Vilmos utca környékén élők, hiszen a közeljövőben 54 új parkolóállást alakítanak majd itt ki.

Bajzát Zsuzsi 2024.06.07.

Rossz álmokról alkottak

A Torula legújabb csoportos kiállítása a fiatal és középgenerációs kortárs magyar festészet öt meghatározó alkotójának munkásságából nyújt tematikus válogatást. A tárlat június 7-én 17 órakor nyílik, és egészen július 27-ig lesz majd látogatható.

Bajzát Zsuzsi 2024.05.24.

Középpontban a fiatalok

2024. május 23-án délelőtt középiskolások töltötték meg a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtárának harmadik emeletét. A terv az, hogy ez minél többször így legyen, ezért egy fiatalok számára kialakított közösségi teret szeretnének itt létrehozni.

Hirdetés