Címke: Győr+ Angyalok
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.12.22.

Meghitt advent a Győr Plusz Angyalokkal

Lassan itt a karácsony, a Győr Plusz Angyalok pedig a 2023-as adventi időszakban sem unatkoztak. Idén mertünk nagyot álmodni és egy olyan kampányt hoztunk össze, amelyben a megajándékozottak és az angyalok száma megközelítette az ezret. Mutatjuk a részleteket!

Győr+ 2023.12.22.

Konkrét Extra: advent a Győr Plusz Angyalokkal!

A Konkrét Extra ma esti különkiadásában egészen különleges témával jelentkezünk. Idén mertünk nagyot álmodni és egy olyan győri jótékonysági kampányt hoztunk össze, amelyben a megajándékozottak és az angyalok száma megközelítette az ezret. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

Győr+ 2023.12.21.

Jeges angyalok

A Győri ETO Hockey Club vezetősége és tagjai adták a december 1. és 24. között zajló Győr+ Angyalok kampányunk utolsó élményajándékát. A ménfőcsanaki Nefelejcs Lakásotthon lakóit látták vendégül a jégcsarnokban.

Győr+ 2023.12.20.

Győr+ Angyalok – december 20.

Adventi kalendáriumunk 20. ablaka mögött a Győr+ Média néhány munkatársának üzenete rejlik. Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Győr+ 2023.12.19.

Mozis angyalok

Csillogó szemek, hatalmas kacajok, illatos popcorn, buborékos kóla. Ezek az apró kis, finom mozzanatok jellemezték a Cinema City angyallá válásának történetét.

Pulai Sarolta 2023.12.18.

Győr+ Angyalok: A rendvédelmi szervek is csatlakoztak

Mely gyermek ne álmodozott volna kiskorában arról, hogy tűzoltó, rendőr vagy éppen mentős legyen. A Győr+ Angyalok révén több mint nyolcvan gyermek élhette át milyen egy ilyen jármű belülről, hogy kell egy szirénát bekapcsolni vagy éppen mivel szállítják kórházba a beteg embereket. Az ajándékról a GYHG gondoskodott.

Németh Boglárka 2023.12.17.

Curtis is Győr Plusz Angyal lett!

Egész hónapban dübörög Győr Plusz Angyalok kampányunk, melynek lényege, hogy december 1. és 24.-e között minden nap kinyílik egy kis virtuális adventi ablak kalendáriumunkban, amely olyan élményt vagy karácsonyi üzenetet foglal össze egy percben, melyet az angyalok ajándékoznak rászoruló, árva vagy sérültséggel élő gyerekeknek, időseknek vagy épp fedél nélkülieknek.

Németh Bolgárka 2023.12.16.

Mozis angyalok márpedig léteznek!

Egész hónapban dübörög Győrplusz Angyalok kampányunk, melynek lényege, hogy december 1. és 24.-e között minden nap kinyílik egy kis virtuális adventi ablak kalendáriumunkban, amely olyan élményt vagy karácsonyi üzenetet foglal össze egy percben, melyet az angyalok ajándékoznak rászoruló, árva vagy sérültséggel élő gyerekeknek, időseknek vagy épp fedél nélkülieknek.

Németh Boglárka, Pulai Sarolta 2023.12.16.

Táncoló Angyalok

Az angyalok nagyon jók az ajándékozásban, az éneklésben és a zenélésben, na meg a táncban is. A BronSys Tánciskola vezetősége és lelkes táncosai is örömmel csatlakoztak adventi kampányunkhoz.

Pulai Sarolta, Farkas Mónika 2023.12.14.

Angyalként énekelt Freddie

Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie örökre szívébe zárta Győrt, hiszen nem csak hogy itt nőtt fel, de ha angyallá kell változni, akkor is rögtön repül vissza a városba.

Hirdetés