Címke: Győr+ Angyalok
Hirdetés
Németh Boglárka | Fotó: Ács Tamás 2023.01.28.

Újabb kívánságokat teljesítettek a Győr+ Angyalok

2023-ban sem tétlenkednek a Győr+ Angyalok, a hideg idő és a hóesés sem fogott ki rajtuk. Szombat délelőtt felengedték a szárnyaikat és egyenesen a Dunakapu térre repültek, ahol már várta őket sok csillogó szemű gyermek. A Bagolyvár Gyermekotthon kis csapata érkezett a térre, hogy Győrt olyan magasról láthassák, ahogy csak az angyalok képesek rá.

Győr+ 2023.01.15.

Ilyen volt 2022

Nehéz, küzdelmes év áll a város mögött de az országon is végigsöprő járvány, és az energiaárak brutális emelkedése közepette is megőrizte pénzügyi egyensúlyát Győr. A nehézségek ellenére is fejlődött, szépült városunk.

Németh Boglárka 2023.01.06.

Kutyabemutatót tartottak az angyalok a gyermekotthonban

A Győr+ Angyalok nem csak karácsonykor jótékonykodnak. A Győr+ Média tavalyi karácsonyi akcióját az Állatságok Állatbemutató csapata is látta és úgy döntöttek, teljesítik azoknak a gyerekek a papírra lerajzolt vágyát, akikhez közel állnak a kis kedvencek. A téli szünetben lepték meg a Bagolyvár lakóit, akik nagyon örültek a patkány, a nyuszi, a tyúkok, a teknős és a kutyák láttán. Az állatok trükköket mutattak be, továbbá az előadások végén meg is lehetett őket simogatni. A különleges élményt pedig természetesen stábunk is megörökítette.

Kóka Enikő | MekliZ Fotó/Kasza Fruzsina 2022.12.22.

Barnusnak is boldog lesz a karácsonya

A Győr+ Média és a világ egyik legjobb női kézilabdacsapata, az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC összefogásában licitre bocsátott aláírt mez egy életre megváltoztathatja Barnus jövőjét. A kisfiú története nem csak a Győr+ Angyalok szívét melengette meg, hanem Hajtó Péter önkormányzati képviselőjét is.

Győr+ | MekliZ Fotó 2022.12.21.

Szirénázva érkeztek a Bagolyvárba a Győr+ Angyalok

A tegnap átadott ajándékok után ma egy újabb meglepetést kaptak a Bagolyvár Gyermekotthon lakói. Felhívásunkra a rendőrség, a mentőszolgálat, és a katasztrófavédelem munkatársai is reagáltak, akik egy izgalmas délutáni "élménynapot" adtak a saját ajándékaik mellett a gyerekeknek.

J. Kovács Andrea 2022.12.20.

Győr Plusz Angyalok: beteljesült kívánságok

Sok-sok boldog gyermekmosoly és néhány könnycsepp a felnőttek szemében. Nem lehetett meghatottság nélkül nézni azt a hatalmas örömöt, amit a Győr Plusz angyalok érkezése okozott a Bárczi Iskolában.

Ficsór Dávid 2022.12.10.

Egyre többen növesztenek angyalszárnyat

Néhány hete hirdettünk jótékonysági akciót Varga Zsófiával, az I. Győri Tacsi Tali szervezőjével, amiben arra kértük a győrieket és Győr környékén élőket, karoljanak fel egy-egy hátrányos helyzetű gyermeket és varázsolják szebbé ünnepüket.

Győr+ 2022.12.01.

Legyél Te is Győr+ Angyal!

Karácsonyi jótékony akciót hirdetünk Varga Zsófiával, az I. Győri Tacsi Tali szervezőjével: Legyél te is egy gyermek Jézuskája! Karácsony közeledtével szeretnénk meglepni a Bagolyvár Gyermekotthon lakóit, ezért arra kértük őket rajzolják le, mit szeretnének a fa alá.

Hirdetés