Címke: gyilkosság
Hirdetés
MTI I Illusztráció: Depositphotos.com 2022.11.05.

Letartóztatták a mezőhegyesi gyilkost

Emberölés bűntette miatt szombaton egy hónapra elrendelték a letartóztatását annak a mezőhegyesi férfinak, aki csütörtökön halálra verte, majd benzinnel felgyújtotta egy ismerősét - közölte a Békés Megyei Főügyészség szombaton közleményben az MTI-vel.

Havassy Anna Katalin 2022.10.13.

Győrbe jön a legendás magyar gyilkosságok ismerője

A magyar kriminalisztika sajnos bőven tartogat olyan bűneseteket, amelyek bár sok-sok évvel, vagy éppen évtizeddel ezelőtt történtek, ám egyszerűen nem feledhetők. S nem is szabad őket hagyni a múlt homályába veszni. Dulai Péter Gyilkosság a panel tetején című könyvét mutatja be, október 14-én este 7-kor Győrben.

MTI 2022.09.04.

Megölte feleségét egy férfi a fővárosban

Egy idős férfi megölte házastársát, majd magával is végezni akart Budapesten, egy XI. kerületi lakásban szombatról vasárnapra virradó éjszaka - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

MTI 2022.01.31.

Kettős rendőrgyilkosság Németországban

Lelőttek két rendőrt közúti ellenőrzés közben Németországban hétfőre virradóra. Az eset háttere ismeretlen, az elkövetőt vagy elkövetőket keresik.

MTI 2022.01.30.

Agyonlőttek egy keresztény papot Pakisztánban

Agyonlőttek egy keresztény papot, egy kollégáját pedig megsebesítették az északnyugat-pakisztáni Pesavar városában vasárnap - közölte a helyi rendőrség. Harún Hán rendőrségi szóvivő szerint ismeretlen fegyveresek nyitottak tüzet a 75 éves William Szirádzs tiszteletes és paptársa kocsijára a város Csamkani nevű kerületében, amikor éppen hazaindultak a vasárnapi miséről.

mti 2021.10.15.

Meghalt a megkéselt brit parlamenti képviselő

Belehalt sérüléseibe Sir David Amess, a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi képviselője, akit péntek délután ért késes támadás délkelet-angliai választókerületi irodájában.

Hirdetés