Címke: gyermektábor
Hirdetés
Németh Janka 2024.07.09.

Nem lehet nyár táborozás nélkül

Vége az iskolának, beköszöntött a nyári táborok szezonja. Kicsik, nagyok egyaránt megtalálják városszerte a nekik megfelelő egyhetes programot szinte bármilyen témában.

Németh Boglárka 2023.08.24.

Utolsó hét a Győri Gyermektáborban

Élményekkel és gyermeki kacajokkal volt tele idén is a Győri Gyermektábor. A győrújbaráti, 12 hektáros domboldalban, 10 héten át táboroztak kicsik és nagyobbak, akik a hét egyik napján sem unatkoztak.

Németh Boglárka 2023.07.04.

Igazi kikapcsolódást nyújt a győri gyermektábor

Javában dübörög a győri gyermektábor. Festői környezetben, aktív programokkal, medencében hűsölve, finom ételekkel kapcsolódhatnak ki immár 44 éve a szünidőben az általános iskolás diákok. A tábort az önkormányzat tartja fenn, így dr. Pergel Elza alpolgármester saját szemével is megnézte mi hogyan működik, és hogy érzik magukat a gyerekek. A batikolás, a foci, a röpi és a csocsó mellett disco, vízi zumba és szépségverseny is szórakoztatja a tanulókat 10 héten át, a hangulatot pedig animátorok fokozzák.

Szöveg és fotó: Pécskai István 2023.06.28.

Teherautót húznak és airsoftoznak is a fiatalok a honvédelmi táborban

A Magyar Honvédség szeretné a fiatalokat arra ösztönözni, hogy a katonai pályát válasszák. Éppen ezért rendezi meg a Dánielfy Tibor Légvédelmi Rakétaezred idén is a honvédelmi gyermektábort. A Győr-Likócson található Pálffy Miklós Laktanyában négy turnusban méretik meg magukat az erre vállalkozó fiatalok, az első táborozók hétfőn érkeztek meg. Külön táboroztatják a 12-15 éveseket, illetve a 15-18 esztendős fiatalokat.

Hirdetés