Címke: Generációk Művelődési Háza
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.07.13.

Kokas Éva: „Álommeló a mi munkánk”

Kokas Éva, a Generációk Művelődési Háza igazgatója több évtizedes, kiemelkedő szakmai tudással és elhivatottsággal végzett intézményvezetői és művelődésszervezői tevékenysége elismeréseként vehette át a Szent László-díjat.

Venesz Klaudia 2024.06.22.

Régészeti tematikával jubilál az Építő Játszótér

A Generációk Művelődési Háza a győri önkormányzat támogatásával rendezi meg a tizedik születésnapját ünneplő építőtábort. A program rendkívül népszerű nemcsak a gyerekek, hanem az önkéntesek körében is – akad köztük olyan, aki egykori táborozóból felnőttként csapatvezetői posztra jelentkezett.

Bajzát Zsuzsi 2024.05.22.

Betűkaland a Generációk Házával

Május utolsó vasárnapján újra a gyerekeké lesz a tér Győrben, az Aranypart II-n! Izgalmas feladványok, sok-sok kézművesség és interaktív helyszínek várnak a legkisebbekre.

Németh Boglárka 2024.05.15.

Tábordömping idén is

Közeleg a nyári szünet, a szülők már nagyban törik a fejüket, hogyan oldják meg gyermekeik felügyeletét.

J. Kovács Andrea 2024.04.26.

Gálaműsor a Generációk Házában

Sok tehetséges fiatal gyűlt össze pénteken este a Generációk Házában, ahol az Új Kisfaludy Nap gálaműsorát tartották.

Győr+ 2024.03.20.

Új Kisfaludy Nap Összművészeti Fesztivál 2024

A Generációk Művelődési Háza idén újból meghirdette a város középiskolás fiataljai számára az Új Kisfaludy Nap Összművészeti Fesztivált. Április 26-án újra bizonyíthatják tehetségüket a győri középiskolások nyolc kategóriában: népzene, klasszikus zene, könnyűzene, vers- és prózamondás, vers- és prózaírás, képzőművészet, fotó, egyéb művészet (egyéb előadó-művészet és rövidfilm).

P. Csapucha Adrienn 2024.02.29.

Kokas Éva: A mindennapok kultúráját szervezzük!

Három évtizede töretlen szeretettel és szakmaisággal vezeti a belváros szívébe csalogató, színes, impozáns, értékekkel teli intézményt Kokas Éva. A Generációk Háza igazgatója a közgyűlés döntése értelmében folytathatja a hosszú évek óta tartó lelkes munkáját, hiszen pályázatának köszönhetően további öt évig elnyerte a létesítmény irányítását. A létesítményét, ahova mindenki örömmel betér, ahol mindenkit mosolyogva fogadnak, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Ficsór Dávid 2024.01.09.

Végre újra otthon!

2023 több szempontból is emlékezetes marad a Generációk Háza számára. S hogy miért, videós anyagunkból kiderül!

Hirdetés