Címke: generációk háza
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.05.28.

Fergeteges gyereknap az Aranyparton

Május utolsó vasárnapján ismét hatalmas Gyerek Piknik helyszínévé változott Győrött az Aranypart II., ahol kicsik és nagyok, sőt még a szülők is egészen biztos, hogy megtalálták a nekik való időtöltést.

Szöveg és fotó: Győr+ 2023.05.23.

Petőfi jó fej, és ezt be is bizonyítják

Újra gyerekzsivajtól lesz hangos Aranypart II. május 28-án. Gyereknap alkalmából a Generációk Háza csapata szervez ide nagyszabású, egész napos programot, melynek a középpontjában Petőfi Sándor versei állnak majd.

Földvári Gabriella 2023.05.11.

Május 17.: Első győri állatvédelmi nap a Dunakapu téren

Május 17-én kutyák, cicák, madarak, és számos kisállat lepi el a Dunakapu teret az első győri jótékonysági állatvédő napon, ahol az állatvédő és -mentő szervezetek munkájával ismerkedhetünk meg és kaphatunk hasznos tanácsokat a háziállattartással kapcsolatban. Az eseményhez csatlakoznak a motorosok is, ugyanis Győrből indul az Open Road Tour és itt leplezik le az új elektromos Harley Davidson Breakoutot. A jó hangulatról pedig Rock Milady és DJ Dominique gondoskodik.

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2023.01.06.

Visszaköltözik a Generációk Háza az újévben

Egyik legnehezebb évén van túl a Generációk Házának csapata. Ez a nehézség főként abból fakadt, hogy az Aradi Vértanúk útján lévő régi helyüket felújítják. Kokas Éva szerint ez remek hír, azonban nehéz volt a csoportjaiknak így megtartani a foglalkozásokat. Több helyen kellett, hogy megoldják a programokat, de szerencsére a táborok nem kerültek veszélybe.

Győr+ 2022.11.02.

Ökodizájn-pályázat: íme a nyertesek!

Véget ért a Generációk Házának felújításához kapcsolódó nyereményjátékunk, a szavazás lezárult és a szakmai zsűri is kiválasztotta a különdíjas alkotást.

Bajzát Zsuzsi 2022.10.12.

Milyen egy ház, aminek szíve van?

Pet palack, fém, cipős vagy tejes doboz, ezek mind alkalmasak arra, hogy valami újat alkossunk belőlük. A Generációk Háza és a Győr+ Média új ÖKO-DIZÁJN pályázatán pedig szükséges is, hogy ezek valamelyikét felhasználjuk, hiszen ettől lesz igazán ökotudatos a végeredmény. Milyen egy ház, aminek szíve van? Erre keressük a választ.

Győr+ 2022.10.07.

Egy HÁZ, aminek SZÍVE van

A Generációk Háza felújítása a végéhez közeledik. Már biztosan sokan megcsodáltátok a belvárosban jártatokban-keltetekben, hogy milyen szép lett az épület! De nem csupán kívül-belül szépül meg az intézmény, hanem a Generációk Házának arculata is megújul!

Földvári Gabriella 2022.09.18.

Tessék csatlakozni!

A Múzeumház kiállítóterében hetente két alkalommal jönnek össze szépkorúak, hogy feloldódjanak a tánc, az együttlét örömében, és mindeközben fejlesszék memóriájukat. A senior örömtánc órákat Varga Katalin oktató tartja.

Hirdetés