Hirdetés
Címke: generációk háza
Hirdetés
Győr+ 2022.03.17.

A Hímestojás napja

Idén is igazi húsvéti kavalkádra várja a kicsiket és a nagyobbakat a Generációk Háza.

Németh Boglárka 2022.01.11.

Az idei év a Generációk Házáé lesz

Az épületük felújítása tavaly kezdődött, a munkák pedig a megfelelő ütemben haladnak, így szeptemberben régi-új helyére, az Aradi vértanúk útjára költözik vissza a szervezet. A Generációk házának nagy durranása a tavalyi évben, a Győr 750 tematikájú építő tábor volt, idén pedig ismét rengeteg programmal készülnek minden korosztály számára. 

Ficsór Dávid 2021.12.18.

Lámpást viszek, fényt hozok

A „Lámpást viszek” a Generációk Háza hagyományos karácsonyi programja, melyet szombaton délután rendeztek az intézmény ideiglenes lakhelyén a Herman Ottó utcában.

HAK 2021.12.07.

Várjuk a karácsonyt a Generációk Házában!

Lámpást viszek, fényt hozok címmel hirdette meg a győri Generációk Háza és a Győr+ Média a közös karácsonyváró programját, amely december 17. és december 18-án is várja az érdeklődőket. Kár lenne kihagyni, mert kisebbeknek és nagyobbaknak is nagyszerű élményt és kreatív foglalkozásokat kínálnak a szervezők.

Németh Boglárka 2021.10.22.

Jó ütemben halad a Generációk Házának felújítása

A Generációk Házának felújítása a megfelelő ütemben halad, a műszaki átadást júniusra tervezik, jelenleg a munkálatok negyedénél tartanak. Erről pénteken Szeles Szabolcs, alpolgármester, Szaksz Vince, városfejlesztési osztályvezető és Kokas Éva, a Generációk Házának igazgatója számoltak be.

HAK/KZS 2021.09.18.

Környezettudatosság és teafilter ruhák a parkban

Zöld Park Fesztivált rendeztek a környezettudatosság jegyében szeptember 18-án szombaton z Eötvös Parkban. Rengeteg érdekes program és hasznos információ várta az érdeklődőket, úgy mint kézműves játszóházak, alkotóműhelyek, öko-játszópark és még hosszasan lehetne sorolni. Klassz és zöld nap volt ez a mai, az biztos!

Győr+ 2021.08.02.

Felhívás öko-design pályázatra!

A megújult Eötvös parkban idén első alkalommal, szeptember 18-án, szombaton rendezi meg a Zöld park Fesztivált a Generációk Művelődési Háza és a Győr+ Média Zrt. A környezettudatosság köré szervezett egész napos programra minden érdeklődőt szeretettel várunk. Egyúttal a Zöld park Fesztivál színpadán Öko-design divatbemutatót/ alkotópályázatot hirdetünk!!

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.07.

Építő tábor a 750-es jubileum jegyében

Az idei építő tábor is a város 750-es jubileuma jegyében zajlik. Erről a Generációk Házának igazgatója beszélt a Győr Plusznak. Kokas Éva kiemelte, a Vaskakas és a Frigyláda történetét is megjelenítik a marcalvárosi kiserdőben, ahol hétfőn indult az építkezés és három héten keresztül tart. Tavaly, a járványhelyzet miatt elmaradt az építő tábor, így a mostani a hatodik a sorban, a program népszerűsége pedig semmit sem csökkent az évek során. A körzet önkormányzati képviselője Híradónknak elmondta, összesen 300 gyerek tartalmas kikapcsolódását biztosítja az idei építő tábor.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat