Címke: Fotózás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.04.14.

Pro Urbe díjas alkotópáros

Csáky Anna és Molnár György negyven éven át éltek szeretetben, boldogságban, húsz éven keresztül pedig a Győri Antológia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség vezetőjeként tevékenykedtek a győri alkotókért, művészekért, és a Győri Antológia kötetek szerkesztőjeként. A város ikonikus párjának számítottak, szinte minden kulturális rendezvényen ott voltak.

HAK 2024.01.19.

Jeges csodavilág a Balatonnál

A tél bár zord évszak, megannyi szépséget képes tartogatni. A természet ilyenkor is megmutatja erejét, mi pedig csodálkozó szemekkel bámuljuk a csodás látványt. S persze olyanok is vannak, akik fotózzák...

Herkely Ákos 2024.01.15.

Szakmájával száguld Szami

Szamosi László a vezetője a Raw Agency full service reklámügynökségnek, amely szeptemberben ünnepelte tizenötödik születésnapját. Ez Szami rövid de tartalmas életének egyik fő műve és rendkívül büszke a kollégáira, arra a kreatív csapatra, akikből kevés van a világon.

Győr+ 2023.12.24.

Havazás Győrben: csodálatos képekkel leptek meg minket fotósaink!

A győri advent mindig különleges. Meseszép díszeivel és fényeivel megmelengeti a karácsonyi forgatagban sétálók szívét. A hangulatra most a tegnapi havazás is rátett egy lapáttal. Természetesen kollégáink sem hagyhatták ki, hogy meg ne örökítsék ezt a csodát: fényképezőgépet ragadtak és nyakukba vették a várost!

MTI 2023.12.07.

Kollégánkat is díjazták az Ezüstgerely-díjátadón

Két kategóriában hirdettek győztest idén az Ezüstgerely Művészeti Pályázaton, melynek díjait kedden a margitszigeti Holdudvar Rendezvényházban adtak át. A rendezvényen dicsérő oklevélben részesült Rózsa Tamás kollégánk is.

Győr+ 2023.12.06.

Csodálatos képek a győri havazásról

Havat hozott a Mikulás Győrbe! Több se kellett fotós kollégáinknak, fényképezőgépet ragadtak, hogy megörökítsék a gyönyörű látványt.

Győr+ 2023.11.01.

Elképesztő fotón a Nemzetközi Űrállomás

A felvidéki Fülekről készítette a fotót az MTI munkatársa, Komka Péter. A Nemzetközi Űrállomás lassan negyed évszázada kering a bolygónk körül, működtetése a nemzetközi tudományos összefogás mintapéldája.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.17.

Külföldi lapokban hódítanak a győri Jancsovics Dóra fotói

Családja mellett a fotózás az élete Jancsovics Dórának, aki női szemmel fókuszál a nőiességre. Finom bája képeiről is visszaköszön, de ez is az egyik célja, hogy a szebbik nem képviselőiből kihozza a maximumot. Erre pedig a szakma is felfigyelt, hiszen az angol Prestige Models Magazine-ban és a nemzetközi International Kid Model Magazine-ban is megjelentek már a képei.

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.14.

Szabó Béla színes világa az Esterházy-palotában

Szabó Béla fotóművész egyedi és különleges látásmódjával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, ha ellátogatnak az Esterházy-palotába, ahol a közelmúltban nyílt meg a nagyközönség előtt a rendkívül izgalmas tárlat.

Hirdetés