Hirdetés
Címke: Fotózás
Hirdetés
Pécskai István 2022.06.01.

Különleges könyv az első világháborúról

Könyvbemutatót tartottak a Mathias Corvinus Collegium Győri Képzési Központjában. Szalay-Berzeviczy Attila A nagy háború százéves nyomában – Szarajevótól Trianonig című kétkötetes alkotása teljesen új megközelítéssel vezeti végig az olvasót az első világháború évein és színhelyein.

Győr+ 2022.05.18.

Győri fotóst díjaztak az Ezüstgerely-gálán

Budapesten, az Olimpiai és Sportmúzeumban került sor május 18-án az Ezüstgerely művészeti díj átadójára. A díjat kifejezetten sporttal kapcsolatos művek alkotóinak ítélik oda 2-4 éves ritmusban.

J. Kovács Andrea 2022.05.17.

Fotó-sokk a Cuha utcában

Egy régi mondás szerint a fényképen mindig két ember van. A fényképész és a néző. Ez jutott eszembe a Fotó-sokk öntevékeny művészeti csoport kiállításmegnyitóján, a Cuha utcai idősek otthonában, Willingstorffer András fényképész-tervező, a csoport szakmai vezetőjének szavait hallgatva.

Győr+ 2022.05.14.

Sportfotókiállítás az OSP-ben

Rózsa Tamás fotós kollégánk neve az olvasók számára is ismerős lehet, képeivel a Győr+ hasábjain és online felületein is találkozhatunk.

Győr+ 2022.04.27.

Tulipános tavasz

Győrben barangolva színpompás tulipánok ezreivel találkozhatunk, így ha az időjárás nem is, a virágok csepegtethetnek egy kis tavaszi hangulatot a szívünkbe.

MTI 2022.01.13.

Magyar amatőr fotós nyert a Huawei nemzetközi versenyén

Tompa Attila amatőr fotós Generációk című alkotásával nyerte el - két másik versenyzővel együtt - Az év fotósa címet, valamint a fődíjjal járó 10 ezer dollárt a Huawei nemzetközi mobilfotós versenyén.

Győr+ 2021.11.15.

Győrben az ősz is csodákat rejt

A színekben pompázó táj varázslatos hangulatot áraszt városunkban is. Ezt örökítette meg tudósítónk és kisunokája, a 9 éves Olivér.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat