Címke: Fotózás
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.08.17.

Külföldi lapokban hódítanak a győri Jancsovics Dóra fotói

Családja mellett a fotózás az élete Jancsovics Dórának, aki női szemmel fókuszál a nőiességre. Finom bája képeiről is visszaköszön, de ez is az egyik célja, hogy a szebbik nem képviselőiből kihozza a maximumot. Erre pedig a szakma is felfigyelt, hiszen az angol Prestige Models Magazine-ban és a nemzetközi International Kid Model Magazine-ban is megjelentek már a képei.

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.14.

Szabó Béla színes világa az Esterházy-palotában

Szabó Béla fotóművész egyedi és különleges látásmódjával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, ha ellátogatnak az Esterházy-palotába, ahol a közelmúltban nyílt meg a nagyközönség előtt a rendkívül izgalmas tárlat.

Földvári Gabriella 2023.05.10.

Vasúttal a természet csodáihoz

A győri vasútállomás várótermében ismét egy izgalmas, szép kiállítás kapott helyet. Ezúttal dr. Alexay Zoltán fotóművész alkotásait csodálhatják meg az arra járók, a vonatra várók. A tárlatot szerdán, a madarak és fák napján nyitották meg.

Győr+ 2023.04.12.

Tulipános tavasz Győrben

Ahogy lenni szokott, az idei tavasz is szeszélyes időjárást hozott magával. De a természet jócskán felébredt téli álmából, hajtásaikkal már kacérkodnak a fák, és a virágok is színes köntösbe öltöztették az utcákat városunkban. Fiatal Olvasónk pedig újabb fotókkal örvendeztette meg szerkesztőségünket, hogy a kissé hűs, ám napsütésben gazdag szerdánk is jól teljen.

Németh Boglárka 2023.03.10.

Győri művészek kiállítása Dunaszerdahelyen

A Győr Művészetéért díjjal kitüntetett Art World Hungary Egyesület tizenhárom győri művészének nyílt kiállítása Győr testvérvárosában, Dunaszerdahelyen. A Kortárs Magyar Galériában lehet megtekinteni az alkotásokat: Malasits Zsolt, Milu Milanovich Ildikó, Kovács-Gombos Gábor, Csizmadia István, Horváth Ákos, Kustán Melinda, Mózes László, Muzsai Viktória, Varga György, Szabó Béla, Kurcsis László, Almási Róbert és a kurátor, Borbély Károly képeit tekinthetik meg az érdeklődök.

Győr+ 2023.01.22.

Kihasználták a hóesést a győriek

Egész délelőtt kitartott a havazás Győrben. Sokan ragadták meg az alkalmat: volt, aki fényképezőgéppel rótta az utakat, volt aki hóembert épített, sokan pedig szánkózni indultak a gyerekekkel.

Győr+ 2023.01.22.

Hóesésre ébredt Győr

Kora hajnal óta hatalmas, fehér pelyhekben szállingózik a hó szerte a városban. Sokan előkapták hát a fényképezőgépüket, hogy megörökíthessék ezt a ritka, de gyönyörű pillanatot.

Hirdetés