Címke: fotókiállítás
Hirdetés
Győr+ 2023.05.23.

Hetedíziglen

„Hetedíziglen” címmel nyílt tárlat, hét óriásfotográfiából, Fülöp Péter fotográfus, költő képeiből a Szárnyaskerék aulájában (Győr, Révai utca 5.)

Győr+ 2023.05.15.

65 éves a Győri Fotóklub Egyesület

2023. május 15-én (hétfőn) 17.30-kor Rózsavölgyi László az Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke mond köszöntőt, és Roll Péter, a Győri Fotóklub Egyesület elnöke nyitja meg a Győri Fotóklub Egyesület jubileumi fotókiállítását a Kisfaludy Károly Könyvtár, 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross G. út 4.).

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2023.01.24.

Fotókiállítás a VOKE-ban

Vitos Hajnal és Ruda Gábor fotókiállítására várják az érdeklődőket február 3-án (pénteken) 18 órára a győri (VOKE) Arany János Művelődési Házba (Szárnyaskerék épülete).

Németh Boglárka 2022.10.25.

Fotókiállítás és kerekasztal beszélgetés a migrációról az MCC-ben

Mozgásban: migráció a kamerán keresztül címmel nyílt kiállítás a Mathias Corvinus Collegium győri központjában. A tárlat megnyitóját és bemutatását kerekasztal beszélgetéssel kötötték össze. A beszélgetést Tárik Meszár, az MCC Migrációkutató Intézet kutatója vezette, vendégei Gyurkovits Tamás, fotográfus és Jászberényi Sándor, haditudósító, újságíró voltak.

Németh Boglárka 2022.09.13.

Felvidéki kiállítás Győrben

Karaffa Attilának, Dunaszerdahely alpolgármesterének nyílt fotókiállítása kedden délután a Múzeumházban. Dunaszerdahely Győr testvérvárosa, a kapcsolat részeként pedig nemcsak találkozásokra kerül sor a két város vezetői között, hanem mindkét település megosztja a szellemi és kulturális kincseit is, hisz "Egy vérből valók vagyunk".

Győr+ 2022.08.31.

Képi reflexiók

2022. szeptember 5-én (hétfőn) 18.00 órakor kerül sor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Ménfőcsanaki Művelődési Házában (Bezerédj-kastély; Győr, Győri út 90.) Virág Lajos a Győri Fotóklub Egyesület alkotója fotókiállításának megnyitójára.

Győr+ 2022.06.01.

A világ alulnézetből – fotókiállítás nyílt az egyetemen

A kétirányú migráció témaköre foglalja keretbe a Havasi Dániel fotográfus felvételeiből a győri Széchenyi István Egyetemen nyílt kiállítást. Az embereket és arcokat a középpontba állító fényképek kilenc országban készültek, többek között Iránban, Algériában, Japánban és a magyar–szerb határon.

Hirdetés