Hirdetés
Címke: fotókiállítás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.11.02.

Fotókiállítás versekkel

A Kéve Művészeti Társaság kiállítása nyílik november 8-án (hétfőn) 17 órakor a József Attila Művelődési Házban. 

Földvári Gabriella 2021.10.27.

Fotókon az Árkád története

Mekli Zoltán az elmúlt 15 évben készített mintegy 40 ezer fotója közül választott ki több mint kétszázat, az Árkádban szerdán megnyílt tárlatra. A képek a bevásárlóközpont megszületésétől napjainkig követik nyomon az Árkád életet, jelesebb eseményeit.

Földvári Gabriella 2021.10.11.

Szigetközi impressziók

Tálos Péter fotóművész tárlata nyílik október 15-én 18 órakor a Bezerédj-kastélyban.

Földvári Gabriella 2021.01.08.

Hatvan pluszosan kezdett versenyezni a fotós

Ötvennyolc évesen kezdett mountain bike-ozni, négy év alatt a maratoni távok specialistája lett, több mint, negyven érmet szerzett versenyeken, teljesítménytúrokon az ismert győri fotós, kiállítás- és rendezvényszervező Laposa Tibor.

Földvári Gabriella 2020.07.31.

Díjnyertes alkotások: Szúnyog és Légi balett

Mekli Zoltán fotóművész díjnyertes természetképeit, valamint rendhagyó centerfotói láthatja az Árkád bevásárlóközpont közönsége augusztus 21-ig.

Győr+ 2020.02.05.

Tájak és emberek

Varga György fotóművész Tájak és emberek című életmű kiállítása látható hatvanadik születésnapja alkalmából a megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában, a győri képző-, és fotóművészeket tömörítő Art World Hungary Egyesület szervezésében.

MTI 2019.11.05.

Daróczi Csaba lett az év természetfotósa

Daróczi Csaba nyerte a Lenergy - Az év természetfotósa 2019 pályázat fődíját - hangzott el a naturArt - Magyar Természetfotósok Szövetsége pályázatának keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Földvári Gabriella 2019.10.30.

A Nap szeretteitől Anna Karenináig

A Győri Balett négy évtizedének legsikeresebb pillanatait idézi fel fotókon az a kiállítás, amely szerdán nyílt meg az Esterházy-palotában.

mti 2019.10.14.

Főszerepben a víz

Éltető erőforrás a víz címmel látható a Nemzeti Fotótár kiállítása öt nagyvárosban: Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett és Zalaegerszegen. A tematikus válogatást az MTVA a Budapesti Víz Világtalálkozóhoz kapcsolódva mutatja be október közepétől.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat