Hirdetés
Címke: földrengés
Hirdetés
MTI 2021.09.18.

Kisebb földrengés volt Répcelak közelében

Két kisebb földrengést észleltek szombat reggel a Vas megyei Répcelak közelében - tájékoztatta az ELKH Földfizikai és Űrtudományi Intézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma az MTI-t.

Sándor Szigeti 2021.04.22.

Másodszor is segítettek a horvát földrengés károsultjainak

A múlt év végén mindannyian értesülhettünk a szomorú fejleményekről, miszerint több horvátországi településen súlyos földrengés pusztított. A Győri Egyházmegyei Karitász szinte az első pillanattól kezdve ott volt a segítők között:

MTI 2021.04.20.

Földrengés volt Bécsújhelyen

Erős földrengés volt keddre virradó éjszaka az alsó-ausztriai Bécsújhely (Wiener Neustadt) néhány övezetében, a Bécsi-medence déli peremén, a magyar országhatártól mintegy 25 kilométerre.

MTI 2021.01.10.

Ismét volt egy itthon is érezhető utórengés

A múlt hét eleji földrengések, majd a szerdai utórengés után újabb földrengés volt Horvátországban szombaton este, amelyet Magyarországon is érzékelni lehetett - közölte az ELKH CSFK GGI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának munkatársa az MTI-vel.

mti 2020.12.30.

Horvátország: útnak indult a magyar segélyszállítmány

Hat raklapnyi segélyszállítmányt indított a magyar katasztrófavédelem Horvátországba a földrengés okozta helyzet kezelésére - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerdán. Több európai uniós tagállam és nyugat-balkáni ország ajánlotta fel segítségét Horvátországnak a földrengés okozta károk enyhítésében.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat