Hirdetés
Címke: fogadóóra
Hirdetés
Győr+ 2021.07.03.

Kerékpáros fogadóórát tartott Kara Ákos

Az országgyűlési képviselő a Győrplusz Hetilapnak elmondta, a fejlesztésekkel kapcsolatban sok ötletet, véleményt kapott kerékpározást kedvelőktől. Különösen az utóbbi időszakban érkezett hozzá sok-sok felvetés, javaslat, amikor egyre inkább láthatóvá vált az általa kezdeményezett Győr–Pannonhalma kerékpárút megvalósítása.

Zombai-Kovács Ákos 2021.06.11.

Kara: nekem fontos az itt élők véleménye

A járványhelyzet miatt a korábbi személyes találkozások helyett telefonos fogadóórákat tart Kara Ákos. Az országgyűlési képviselő szerint, gyorsan népszerűvé vált az újfajta lehetőség a győriek körében. A politikus hangsúlyozta, az elmúlt időszakban is több sikeres telefonos fogadóórát tartott, ezeken a legkülönbözőbb helyi témák kerültek fókuszba.

Győr+ 2021.05.07.

Kara Ákos: telefonos fogadóóra

A telefonos fogadóóra május 10-én, hétfőn lesz, amelyet Bőny, Gönyű, Győrság, Mezőörs, Nagyszentjános, Pázmándfalu, Pér, Rétalap, Táp, Töltéstava lakói számára tart meg az országgyűlési képviselő.

Győr+ 2020.11.13.

Radnóti Ákos online fogadóórát tart

Radnóti Ákos alpolgármester, önkormányzati képviselő (7. számú választókörzet) online fogadóórát tart a Facebookon november 19-én, csütörtökön, 16 és 17 óra között.

Győr+ 2020.11.12.

Elmarad a fogadóóra

A járványügyi intézkedések miatt Szeles Szabolcs alpolgármester önkormányzati képviselői fogadóórája elmarad.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat