Címke: fogadóóra
Hirdetés
Ficsór Dávid 2024.03.09.

Sokan mondták el véleményüket 

Kerékpáros fogadóórát tartott szombaton délelőtt Kara Ákos a Győr-Pannonhalma kerékpárúttal kapcsolatban. Az országgyűlési képviselő arra volt kíváncsi, hogyan vélekednek a fejlesztésről a kerékpárút használói, a szakasz közelében élők, de más kerékpározással kapcsolatos felvetéseket is meghallgatott a politikus.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.03.07.

Szombaton kerékpáros fogadóóra

Nem mindennapi programra invitál Kara Ákos országgyűlési képviselő a hétvégén. A politikus kerékpárosoknak, kerékpározást kedvelőknek tart speciális, kerékpáros fogadóórát. A szombati fórum témája a korábban, a képviselő kezdeményezésére megépült Győr-Pannonhalma kerékpárút lesz, de más, a régiót érintő biciklis témát is fel lehet vetni.

Győr+ 2024.03.04.

Biciklis fogadóórát tart Kara Ákos

Elsősorban, de nem kizárólag a Győr-Pannonhalma kerékpárút ügyében tart fogadóórát Kara Ákos, Győr országgyűlési képviselője.

Zombai-Kovács Ákos 2023.12.14.

Kara: folyamatos a munka

Közeledik a karácsony, de a képviselői munkában nincs megállás. Miután szerdán véget ért az Országgyűlés jócskán télbe nyúló őszi ülésszaka, ezúttal a helyi ügyekre fókuszál Győr és környéke országgyűlési képviselője. Kara Ákos csütörtökön és pénteken, Szabadhegyen, illetve Adyvárosban tart képviselői fogadóórát, ahol helyi problémákkal, felvetésekkel várja az ott élők megkeresését. A politikus szerint fontos meghallgatni az emberek véleményét.

Győr+ 2023.11.02.

Fogadóórát tart Szeles Szabolcs

A lakosság a Pinnyédi Művelődési Házban találkozhat az önkormányzati képviselővel, illetve alpolgármesterrel.

Kaszás Kornél 2022.06.07.

Győr+ Fogadóóra Diligens Tiborral

Újabb képviselői fogadóórát „tartott” a Győr+ Rádió. Ezúttal Diligens Tibor a tizenhármas számú egyéni választókörzet képviselője tájékozatta a hallgatókat.

Hirdetés