Címke: FIFA
Hirdetés
MTI 2024.01.30.

FIFA: rekordot döntöttek az átigazolások, Szoboszlai a top 10-ben

Tavaly az előző évihez képest 48,1 százalékkal többet, összesen 9,63 milliárd dollárt költöttek átigazolásokra a világ futballklubjai - derült ki a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tanulmányából. Szoboszlai Dominik Lipcséből Liverpoolba szerződése a top 10-es lista kilencedik helyére került.

MTI/Győr+ 2023.03.16.

Hivatali visszaéléssel vádolták, mégis maradt a FIFA elnöke

Újraválasztották Gianni Infantinót a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökének. Az olasz-svájci sportvezető egyedüli jelölt volt a posztra és a tisztújító kongresszuson egyhangúlag kapott újabb négy évre bizalmat.

MTI 2023.02.28.

Messi az év játékosa

Az argentin Lionel Messi lett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) az Év játékosa, a Paris Saint-Germain támadója hetedszer érdemelte ki az elismerést, amelyet hétfő este a párizsi gálán adtak át.

MTI 2023.02.27.

Marcin Oleksy nyerte a Puskás Ferenc-díjat

Az amputált lábú Marcin Oleksy nyerte az év legszebb góljáért járó Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) párizsi gáláján adtak át.

MTI 2022.01.17.

Lameláé a Puskás-díj, Lewandowski az év játékosa

Az argentin Erik Lamela nyerte az év legszebb góljáért járó Puskás Ferenc-díjat, melyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi online gáláján adtak át. Ismét Robert Lewandowski lett az év játékosa.

MTI 2021.11.23.

Ki lesz az Év játékosa?

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) nyilvánosságra hozta annak a 11 férfi labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül majd a 2021-es győztes.

MTI 2021.09.03.

Nyomasztó fölény után sima vendéggyőzelem

A magyar labdarúgó-válogatott 4-0-ra kikapott csütörtökön a nyári Európa-bajnokságon döntős angol csapattól a Puskás Arénában, ezzel a negyedik fordulóban elszenvedte első vereségét a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezősorozatában.

Hirdetés