Hirdetés
Címke: felvételi
Hirdetés
Győr+ 2022.08.03.

Hatvan képzés várja a pótfelvételizőket a Széchenyin

Több mint 3200 elsőéves hallgató kezdheti meg tanulmányait a Széchenyi István Egyetem kilenc karán szeptemberben, derült ki a felvételi eljárás során. A több mint háromezer diákhoz csatlakozhatnak azok, akik a pótfelvételi során nyújtják be jelentkezésüket a győri intézménybe.

Győr+ 2022.07.22.

Több mint 3200 elsőéves jutott be a SZE képzéseire

Összesen több mint 3200 elsőéves hallgató kezdheti meg tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetem kilenc karán szeptemberben. A számok azt mutatják, hogy az intézmény által nyújtott minőségi képzések és szolgáltatások vonzóak a fiatalok körében.

MTI 2022.07.21.

Este hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási ponthatárokat

Ma este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők. A diákoknak Budapesten és az ország több városában ponthatárváró rendezvényeket tartanak.

MTI 2022.07.19.

Pont Ott Parti Győrben is

Csütörtök este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek.

MTI 2022.02.20.

Hétfő éjfélig lehet hitelesíteni a jelentkezéseket

Hamarosan ismét egy fontos határidő jár le a továbbtanulni vágyó fiatalok számára, már csak két nap van a felsőoktatási felvételi dokumentumok hétfő éjfélig történő hitelesítésére - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) vasárnap az MTI-vel.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.18.

SZE: nyitottak a felvételizőkre

Az idei felvételi eljárásban 88 szakra várja a jelentkezőket a Széchenyi István Egyetem, közülük 48 érettségi utáni felsőoktatási szakképzésre, osztatlan és alapképzésre lehet jelentkezni. Emellett 14 szak indul duális képzésben. Az intézmény a napokban az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, kedden pedig a hagyományos Nyitott Kapuk rendezvényen mutatta be képzési palettáját az érdeklődő iskolásoknak és szüleiknek. Akik normál felvételi eljárás keretében tanulnának tovább, február 15-ig kell leadniuk jelentkezésüket.

MTI 2022.01.18.

Szombaton tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat

Szombaton 10 órától tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat a 9. évfolyamra, a 6 és 8 évfolyamos gimnáziumokba, továbbá az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkező diákok számára. Szombaton 553 helyszínen csaknem 73 ezren felvételiznek - közölte az Oktatási Hivatal (OH).

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat