Hirdetés
Címke: felvételi
Hirdetés
Győr+ 2021.08.06.

Hatvanegy képzés várja a pótfelvételizőket a Széchenyi-egyetemen

A hét végéig, augusztus 8-ig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A Széchenyi István Egyetemen államilag támogatott formában 29 szakon, köztük angol nyelvűeken is van módja továbbtanulni a felvételizőknek.

MTI 2021.07.23.

Széchenyi István Egyetem: 22 százalékkal nőtt a felvett hallgatók száma

Több mint 3400 elsőéves hallgató kezdheti meg tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetemen szeptemberben, ami 22 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi adatot. Az intézmény mind a kilenc karán számottevő a bővülés - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény pénteken az MTI-t.

MTI 2021.07.22.

Ma este jönnek az idei felsőoktatási ponthatárok

Ma este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők. A diákoknak Budapesten és az ország több városában ponthatárváró rendezvényeket tartanak.

Győr+ 2021.07.12.

Tíz nap és jönnek a pontok

Az ügyintézési időszak véget ért, nemsokára kihirdetik a ponthatárokat. Jelenleg zajlik a határidőig beküldött dokumentumok, módosító kérelmek feldolgozása. A felvételi összpontszámok is ennek függvényében alakulnak az E-felvételi felületén – írta a felvi.hu.

mti 2021.04.19.

Felsőoktatási felvételi: hétfőtől elérhetők az ügyintézési funkciók

Hétfőtől elérhetők a felsőoktatási ügyintézési funkciók az E-felvételiben, a felvi.hu honlapon - közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel. A felsőoktatásba jelentkezőknek lehetőségük van adataik ellenőrzésére, módosítására, az esetleg még hiányzó dokumentumaik pótlására, illetve - egyetlen alkalommal - eredeti jelentkezési sorrendjük megváltoztatására.

mti 2021.02.18.

Középiskolai jelentkezés: pénteken lejár a határidő

Péntekig adhatják be a középfokú oktatási intézményekbe a jelentkezéseket a diákok - hívta fel a figyelmet Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Sándor Szigeti 2021.02.08.

Designképzéseket indít a Széchenyi Egyetem

Új képzésekkel és a designhoz kapcsolódó kreatívipari központtal jött létre a Design Campus a győri Széchenyi István Egyetem Művészeti Karán. A leendő hallgatók e területen három-három alap- és mesterszakra jelentkezhetnek a felvételi eljárás keretében február 15-ig.

Kárpát Zsolt 2021.02.03.

Érdemes több iskolát is megjelölni

Másfél héttel ezelőtt írták meg a központi írásbeli felvételit az általános iskolások. A dolgozatokat kijavították és a diákok, illetve szüleik a héten már meg is nézhetik a dolgozatokat, értékelő lapokat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat