Hirdetés
Címke: felsőoktatás
Hirdetés
Győr+ 2021.09.19.

Növelnék a kiutazási kedvet a Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem egyszerűsítette, könnyítette az Erasmus+-pályázat feltételeit, így még többen tanulhatnak több mint 200 európai partneregyeteme valamelyikén. Mindez nemcsak a magyar, hanem az önköltséges nemzetközi hallgatókra is vonatkozik.

Zombai-Kovács Ákos 2021.09.06.

Évnyitó: a Széchenyi sikerre van ítélve

A győri Széchenyi István Egyetem sikerre van ítélve, ezt mondta az intézmény hétfői tanévnyitó rendezvényén dr. Dézsi Csaba András. A polgármester hármas funkcióban volt ott a rendezvényen, ahol elhangzott, 3700 elsőéves kezdi meg tanulmányait.

Győr+ 2021.08.26.

A hétvégi magyar iskolákban tanítókat segít a képzés

Kanadától Argentínán át Litvániáig tucatnyi országból vannak résztvevők a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kara által a diaszpórában magyar nyelvet és kultúrát tanítóknak megrendezett, párhuzamosan jelenléti és online módon lebonyolított továbbképzésen. Az akkreditált program végén idén már oklevél szerezhető.

Hajba Ferenc 2021.08.23.

Tudás, gyakorlat, kapcsolati tőke

Alkalmazott média szakemberek képzését kezdi meg az idén a győri Széchenyi István Egyetem. Az elméleti tudás mellett különösen fontos szerepet kap a gyakorlati műhelymunka, ezen belül a különböző, összekapcsolódó kapcsolati tőke is növeli az ott tanulók munkaerőpiaci esélyeit.

MTI 2021.07.23.

Széchenyi István Egyetem: 22 százalékkal nőtt a felvett hallgatók száma

Több mint 3400 elsőéves hallgató kezdheti meg tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetemen szeptemberben, ami 22 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi adatot. Az intézmény mind a kilenc karán számottevő a bővülés - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény pénteken az MTI-t.

Győr+ 2021.07.20.

Csütörtökön lesz a Pont Ott Parti

Az idei felsőoktatási felvételi eljárás ponthatárváró eseményét a Széchenyi István Egyetem és az intézmény Hallgatói Önkormányzata rendezi.

Győr+ 2021.07.19.

Több mint 1600-an tettek záróvizsgát a győri egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem kilenc karán több mint 1600 hallgató tett sikeres záróvizsgát a most záruló félévben. Közülük az Egészség- és Sporttudományi Kar, az Apáczai Csere János Kar, az Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar, valamint a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar végzettjei a hétvégén tartott ünnepségeken vehették át diplomájukat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat