Címke: felnőttképzés
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.03.01.

Ingyenes jogosítvány megszerzését biztosítja a kormány

A munkaerőhiány csökkentését célzó programot jelentette be Magyarország Kormánya. A szállítmányozás és személyszállítás területén mutatkozó hiányt ingyenes jogosítványszerzési lehetőséggel segítenek enyhíteni.

Csollán Tamara 2023.11.10.

Mikrotanúsítványok: célirányos tudást nyújtanak a SZE rövid idejű képzései

Az élethosszig tartó tanulás új, hatékony megvalósítását szolgálják a mikrotanúsítványok a felsőoktatásban és a felnőttképzésben. A győri Széchenyi István Egyetem azért indította el ilyen rövid képzéseit, hogy a munkaerőpiaci igényekre reagálva segítse a hallgatókat, a munkavállalókat egy-egy részterülethez kapcsolódó speciális tudás elsajátításában. A közelmúltban lezárult kurzus például a digitális tér veszélyeiről és azok kivédéséről adott új ismereteket.

Szöveg és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.31.

Legyen kortalan a tanulás!

Tanulni sosem késő, új szakmát elsajátítani pedig mindig jó dolog. Ebben segít a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum is, amely a 2023/2024-es tanévre is meghirdette felnőtteknek szánt szakmai képzéseit.

Ficsór Dávid 2023.07.13.

Konkrét – Izgalmas képzésre várják a felnőtteket!

Alig több mint egy hónap múlva jár le a jelentkezési határidő a Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikumának felnőttképzéseire. Az intézmény két ágazatban összesen öt szakot hirdet.

Ficsór Dávid 2023.07.12.

Ma este ismét Konkrét premier a Győr+ TV műsorán!

Sportedző, fitness-wellness instruktor, nyomdaipari technikus, dekoratőr és fotográfus - izgalmas képzésekre várják a felnőtteket Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikumában. A műsor vendége Csengeri Mária igazgató. Kezdés ma este 20.25-kor a Győr+TV műsorán!

Hirdetés