Hirdetés
Címke: felhívás
Hirdetés
Győr+ 2022.03.29.

Látta? Segítsen!

Anyagi kárral végződő balesetekkel kapcsolatban keres szemtanúkat a rendőrség.

Győr+ 2021.12.30.

Rendőrségi felhívások

Az egyenruhások az alábbi két baleset kapcsán kérik a lakosság segítségét.

Győr+ 2021.12.11.

Rendőrségi felhívás

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a lenti közúti közlekedési balesetet látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Csollán Tamara 2021.11.30.

Rendőrségi felhívás

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a lenti közúti közlekedési balesetet látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Győr+ 2021.11.29.

Aktuális rendőrségi felhívások

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a lenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Győr+ 2021.11.29.

Vigyázzunk a gyalogosokra!

A hétvégén két olyan baleset is történt Győrben illetve Sopronban, ahol zebrán ütötték el a gyalogosokat a figyelmetlen gépjárművezetők. Az ütközések során egy 15 éves és egy 20 éves fiatal sérült meg, mindegyiküket kórházba kellett vinni. A gyalogosgázolások okán a rendőrség kéri a közlekedőket, vegyék figyelembe az őszi, illetve téli időjárásból fakadó megváltozott látási-, időjárási-, és útviszonyokat! A közelgő ünnepek miatt a bevásárlóközpontok környékén szintén megnövekedett gyalogosforgalomra kell számítani.

Győr+ 2021.11.18.

Aktuális rendőrségi felhívások

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik az alábbi közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat