Címke: fásítás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.11.13.

Tovább zöldül a Belváros

Hétfőn a Belvárosban, a Rába-parton ültettek el újabb 25 facsemetét a Győr-Szol munkatársai. Dr. Dézsi Csaba András polgármester is és dr. Fekete Dávid, a terület önkormányzati képviselője is részt vett a munkálatokban.

Győr+ Televízió 2023.10.10.

Megszépül az öttevényi kastélypark

Több, mint ezer növényt ültettek ifjú, győri kertésznövendékek segítségével az öttevényi kastély ősparkjába. Nem csak az épület újul meg a jövő év tavaszára, hanem a kastélyt körülvevő zöld területek is felfrissülnek.

MTI 2023.09.22.

Nyolcezer fát ültetnek ősszel az Országos Településfásítási Programban

Elkezdődött az Országos Településfásítási Program őszi ültetési időszaka, amelynek során az ország 345 településén nyolcezer fát ültetnek el - jelentette be Nagy István agrárminiszter pénteken a Győr-Moson-Sopron vármegyei Mosonszentmiklóson, ahol a Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola udvarán a diákokkal közösen három hársfát ültetett.

MTI | Illusztráció: Depositphotos 2023.01.25.

Továbbra is óriási az érdeklődés a települések fásítására

Idén már harmadik alkalommal jelentkezhettek az Agrárminisztérium (AM) Településfásítási programjára, a 10 ezer lakosúnál kisebb települések. Az ország legnagyobb fásítási programjának három szakaszában eddig ezernyolcszáz település 46 ezer fát igényelt - ismertette az Agrárminisztérium.

Németh Boglárka 2021.11.06.

Tizennyolc fával lett gazdagabb az állatkert

Dolgosan indult a szombat reggel a Győri Xantus János Állatkertben, a 10 Millió Fa Alapítvány és a PrintBrokers Team Kft. közreműködésével ugyanis fákat ültettek a nemrégiben átadott elefántház melletti sétányra.

Hirdetés