Címke: eskütétel
Hirdetés
MTI 2024.07.13.

Vargha Tamás: erős honvédségre van szükség

Olyan erős honvédségre van szükség, amellyel senki nem akarja a harctéren összemérni az erejét; a kormány modern, ütőképes, 21. századi high-tech haderőt épít - mondta a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára szombaton Budapesten a Hősök terén, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján végzettek ünnepélyes eskütételén.

Győr+ 2023.09.28.

Ünnepélyes katonai eskütétel a Dunakapu téren

Nyilvános katonai eskütételt rendez a Magyar Honvédség szeptember 28-án 11.00 órától Győrben, a Dunakapu téren az Egységes Alapkiképzési Program keretében augusztusban bevonult állomány részvételével.

MTI 2023.01.18.

Esküt tettek a téli EYOF-ra utazó magyar fiatalok

Letették az esküt az olaszországi Friuli Venezia Giulia tartományban szombaton kezdődő és január 28-ig tartó XVI. Téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra kiutazó magyar fiatalok.

Ficsór Dávid 2022.08.11.

„Hazámat szolgálom!”

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred idén második alkalommal tartott alapkiképzést pályakezdő szerződéses tiszt, altiszt és legénységi állományú katonák számára. csütörtökön 29 hivatásos honvéd tette le az ünnepélyes esküt a Pálffy Miklós laktanyában családtagok és barátok előtt.

Hirdetés