Címke: érettségi2020
Hirdetés
MTI 2020.05.14.

Minden rendben volt a szakmai érettségikkel

Rendben, biztonságban zajlottak a szakmai érettségik országszerte. Összesen mintegy ötven szakmai érettségi tantárgyból adhattak számot a tudásukról csütörtökön a diákok. Emellett elindult már a szakmai vizsgáztatás is, amely szintén az előzetes terveknek megfelelően halad - tájékoztatta Schanda Tamás az MTI-t.

MTI 2020.05.07.

Elkezdődtek a nyelvi vizsgák

Ma reggel 9 órakor megkezdődnek országszerte az idegen nyelvi érettségi vizsgák, a diákok angolból közép- és emelt szinten adnak számot tudásukról.

MTI 2020.05.06.

Történelemből vizsgáznak a diákok

Az érettségik első két napján alkalmazott szigorú biztonsági intézkedések mellett folytatódnak ma reggel 9 órától a vizsgák, a diákok közép- és emelt szinten történelemből írásbeliznek országszerte.

MTI 2020.05.05.

A matematika írásbelik következnek

Hétfőhöz hasonlóan, a koronavírus-járvány miatt szigorú biztonsági intézkedések mellett, reggel 9 órakor folytatódnak az idei érettségi vizsgák országszerte a matematika írásbelikkel.

MTI 2020.05.04.

Megkezdődnek a vizsgák

Rendkívüli biztonsági intézkedések közepette, a szokottnál egy órával később, kilenc órakor a magyar nyelv és irodalom, és a magyar mint idegen nyelv tárgyak írásbeli vizsgáival országszerte megkezdődik ma reggel a május-júniusi érettségi időszak.

Győr+ 2020.05.03.

Érettségi a járvány idején

A koronavírus-járvány miatt nagyrészt csak írásbeli érettségi lesz, a győri diákok legjobb tudásuk szerint készülnek, de többük is hiányolja a szóbeli vizsgákat.

Hirdetés