Címke: énekesnő
Hirdetés
Mihályi Orsi 2024.05.28.

Nagylemez kapujában a győri énekesnő

Boda Bernadettet nem kell bemutatni, hiszen hangja és szépsége is varázsolt. Milyen az, amikor egy gyermek már tizenévesen pontosan tudja és érzi, hogy mit szeretne csinálni az életben? S az vajon milyen, amikor a Jóistennel karöltve tudatosan úgy járja életét, hogy minden olyan utat megtaláljon, ami arra viszi, ami „meg van írva” számára? Csak mert Boda Bernadett egy ilyen szerencsés ember.

Herkely Ákos 2024.02.19.

Lubickol a feladatokban az aranytorkú szépség

Boda Bernadett az egészen pazar hangú énekesnő járt a Győr+ Rádió stúdiójában és beszámolt készülő nagylemezéről és a „Falakon túl” című számról, ami hivatalosan csak február 23-tól lesz hallható, de nálunk már most élvezhetik a kedves rajongók.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.21.

Álmot hozott a pipacstenger

Egészen kicsi volt, mikor világossá vált számára, hogy ha egyszer felnő biztosan énekesnő lesz. Gyerekként sokat utaztak vonattal Erdélybe, olyankor az elterülő pipacstengerbe feledkezve álmodozott karrierjéről. Boda Bernadettért Győr egy emberként szorított, mikor A Dal című műsorban a saját életéből merítkező, Anya bújj mellém című szerzeménnyel bemutatkozott. A győri tehetséget terveiről és az előtte álló kihívásokról is kérdeztük.

Hirdetés