Címke: énekes
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.05.08.

Közeleg a határidő! Jelentkezz és énekelj!

Lassan itt van a nevezési véghajrá, már ami a Színpadra Fel! tehetségkutató verseny második szériáját illeti. Május 31-e a határidő és július 20-a a döntő a Dunakapu téren. Pálfi Bogi, a Honey Jeans Band énekese, idei zsűri tag és Marton László, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója meséltek a tavalyi élményekről, a hiánypótló rendezvény sikeréről és arról, hogy rengeteg zenei tehetség van hazánkban és a régiónkban egyaránt.

Mihályi Orsi 2024.01.24.

Maszk nélkül, Krasznai Tamással

Csornán született, és miután felfedezték tehetségét a Repülj páva vetélkedőben, tudatosan kezdte képezni magát. Majd a Színművészeti Főiskola operett-, musical szakát elvégezve az Operettszínház szerződtette. De nem érezte jól magát a fővárosban, ezért haza szerződött. Krasznai Tamással beszélgettünk Maszk nélkül.

Győr+ 2023.10.25.

Életmű díjjal tüntették ki Bellai Esztert

Fergeteges gálakoncerttel ünnepelték a világhírű magyar operettet október 24-én, kedden a Budapesti Operettszínházban, ahol a Musica Hungarica Kiadó Életmű díjával Bellai Eszter operaénekest, a Győri Nemzeti Színház örökös tagját tüntették ki művészete elismeréseként.

Herkely Ákos 2023.09.11.

Dave koma Dave imádja az utcazenélést

Vasárnap reggel Dave koma Dave, azaz Őri Dávid látogatott el a Győr+ Rádióba egy jó kis csevejre. Az alig 18 éves fiatalember egy szál gitárral, kiváló hanggal meghódította a közönséget a Színpadra Fel! vetélkedőn.

Herkely Ákos 2023.09.11.

Magunk közt Rapkay Viviennel

Rapkay Vivien beszélt szombaton reggel a Magunk Köztben a zene szeretetéről, az éneklés fontosságáról és a kedvenc előadóiról a 100,1-en.

Herkely Ákos 2023.09.04.

A hang, ami elkápráztat

Vasárnap reggel Kiss Clau előadóművész tisztelte meg a Magunk közt stúdióját, aki az idei Fröccsnapok tehetségkutató versenyének, a Színpadra Felnek a döntőseként gyönyörű hangjával kápráztatta el a közönséget.

Molnár Zsuzsa 2023.08.21.

A hit segített az énekesnőnek legyőzni a nehézségeket

Bayer Friderika nevét a legtöbben a Kinek mondjam el vétkeimet című dalhoz kötik, amivel az 1994-es Eurovíziós Dalfesztiválon a 4. helyet szerezte meg. Ezt a sikert azóta sem szárnyalta túl egyetlen hazai induló sem.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.11.

Színpadra fel! – Dave Koma Dave

Őri Dávid még csak 18 éves, de már nagyon sokan ismerik a közösségi médiából, és gyakran feltűnik utcazenészként is a belvárosban, sőt a Balaton környékén is. A fiatal srác nagy álma, hogy hivatásos zenész lehessen, éppen ezért jelentkezett a Színpadra fel! című műsorba is.

Hirdetés