Címke: emberölés
Hirdetés
Győr+ 2023.04.25.

Egy tetoválás is segítette a bőröndben elásott győri lány gyilkosainak megtalálását

Február végén derült ki, hogy két embert gyanúsít a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a 21 éves P. Kitti kilenc évvel ezelőtti megölésével. Arról azonban, hogy hogyan jutott el a rendőrség a gyanúsítottakig, milyen szerepe lehetett egy tetoválásnak, majd egy jókor jött információnak abban, hogy azonosítani tudták a tetteseket, most először nyilatkoztak az ügy szakirányítói a Zsaru Magazinnak.

Győr+ 2023.04.03.

Rétes recepten vesztek össze, késelés lett a vége

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki az italmérőben a rétes receptjén veszett össze ismerősével.

MTI 2023.03.28.

Puszta kézzel ölte meg – enyhített a Győri Ítélőtábla

Életfogytiglanról 17 év fegyházra enyhítette a Győri Ítélőtábla egy szlovák férfi büntetését, aki Esztergomban az utcán bedrogozva puszta kézzel agyonverte szintén szlovák nőismerősét, majd holttestét egy vízelvezető árokba dobta.

MTI 2022.11.02.

Agyonverte élettársát, tizennyolc évet kapott

A Tatabányai Törvényszék első fokon tizennyolc év börtönbüntetésre ítélt egy 38 éves nőt, aki Bajóton különös kegyetlenséggel agyonverte élettársát, majd holttestét felgyújtotta - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Győr+ 2022.09.23.

Gyilkost fogtak a győri rendőrök

Bujkált a hatóságok elől az a 49 éves férfi, akit a győri rendőrök fogtak el egy társasház harmadik emeleti lakásában. Emberölés miatt körözték.

MTI 2022.09.13.

Súlyosbították a magatehetetlen anyját elhanyagoló pápai nő büntetését

A Győri Ítélőtábla súlyosította annak a pápai nőnek a büntetését, aki magatehetetlen anyját elhanyagolta. Tettét védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölésnek minősítette, és 15 év fegyházbüntetéssel sújtotta - közölte az MTI-vel kedden az eredményesen fellebbező Győri Fellebviteli Főügyészség.

Hirdetés